Telekom Electronic Beats x Femei pe Mătăsari

Telekom Electronic Beats x Femei pe Mătăsari

Telekom Electronic Beats x Femei pe Mătăsari

Experiența Telekom Electronic Beats x Femei pe Matasari înseamnă un voiaj muzical de 20 de ore, prezentat de zece femei din medii artistice și culturale din București, care vor intra în postura de selector muzical și vor împărtăși obsesiile lor muzicale cu publicul nostru.

LINEUP

Sâmbătă, 2 iunie (13h-23h)

Oana Maria cântă cu trupa Poetrip versuri după propriile poezii, compuse la tastatură, în pat, într-un stil liber și neidentificabil care oscilează de la muzica de stare la muzica de nestare, adică de la visare la un sound pe care ți-e greu să nu te dai în spectacol, chiar și atunci când artiștii ocolesc armoniile sau poate tocmai atunci. Oana scrie pentru VICE și este performer și DJ.

CLAUDIA. Hot sun, cold drinks, Claudia și un mix balearic de honki poni, 80s pop, pisi pisi, disco, rock și hip hop.

Larisa Baltă este fotografă. A colaborat cu Decât O Revistă, SUB25 și Scena9. A pus prima oară muzică într-o excursie din liceu, pe autocar, pentru care a pregătit o săptămână întreagă cele 15 cd-uri. Suspină după epoca last.fm, e fan Fleetwood Mac, știe niște versuri de la Delia și într-o altă viață a avut, precis, voce de radio.

TITA. Fără amprente, mixează cercuri concentrice, unde colorate, vibrante de sunet, emoții.

MIRONA – jurnalist de profesie, Mirona a ales o cariera in management cultural. Muzica este pentru ea pasiune si din pasiune compune coloane sonore pentru prezentari de moda si pentru spectacole.

Duminică, 3 iunie (13h-23h)

von Bülove (Cosima Opartan) a lucrat ca arhitect și în prezent face parte din diferite grupuri artistice care se ocupă cu muzică și performance. Și-a asumat identitatea muzicală în formația „Raze de Soare”, un duo interesat de explorarea sunetului outernational minimal al muzicii de restaurant. Este fondatoarea proiectului Queer Night și interesată de lucrul cu imaginea, suprafața sau aparența lucrurilor ca un mod subversiv de a adresa întrebări.

Alina Turdean. Arhitect de Interior și Designer de Produs, pasionată irecuperabil de gastronomie, muzică electronică și de mărunțișuri cotidiene. DJ în timpul liber. Etern îndragostită de turcoaz, acuarele și agitația orașului. Veșnic încrezătoare în copaci, bun simț și în super puterile generației Y.

Wanda Hutira e un art (director) care face tot felul de chestii pe lângă job şi îi plac puii de branduri. Are unul pe care îl creşte cu mama ei: Ostra Berdo. Ostra-Berdo e ca o acoladă magică, minimalistă şi organică, între natură şi geometrie. Wanda este creatoarea muralului SAFE SPACE, realizat la Street Delivery 2017 in cadrul proiectului In a Relationship, organizat de Fundația Friends For Friends. In a relationship a dat voce tinerilor pe subiectul violenței în relații în România.

Livia Fălcaru este artist vizual și designer grafic. Născută și crescută în Galați, în momentul de față lucrează în București ca ilustrator freelance și designer grafic la Lisseau Design Lab. Pe Livia o inspiră aproape orice: emoțiile puternice, plantele de apartament, oamenii din București și chiar gumele lipite de asfalt. Folosind tehnici analog și digitale în lucrările sale, Livia le vede pe aceastea ca fiind un mediu prin care să stabiliească o comunicare reală și sinceră cu oamenii.

ZDA – vrea sa fie o surpriza. Asa ca pentru prima oara sub acest pseudonym ne promite o surpriza muzicala. Daca o vezi o recunosti – nu doar cunoscatoare a fenomenului , dar si solista cu o cariera lunga si fructuoasa.

Intrarea este liberă.

 

Citește mai mult: BTLT: Femei pe Mătăsari 2017 sau aici Femei pe Mătăsari #8 – Festival Urban

Leave a reply (we review all comments)