feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savoring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de Branding: Identitatea afacerii tale

Mon, 24 Jul 2017 - Thu, 27 Jul 2017

pexels-photo-57851

Cum faci să iasă în evidenţă mai bine afacerea ta? Îți spune Anca Dimulescu, la Atelierul de Branding – Identitatea afacerii tale. Întâlnirile sunt organizate de Fundația Calea Victoriei, la sediul din strada Popa Soare nr. 40, de luni 24 până joi, 27 iulie. Ești pregătit să-ți petreci patru seri concentrându-te pe direcția în care vrei să se dezvolte proiectul tău?

Bun, atunci îți povestesc mai departe. 🙂

Atelierul se adresează micilor întreprinzători şi mai ales celor care sunt la început de drum, fie că au un PFA sau SRL sau ONG. La final, vei avea deja o parte din business plan făcut şi îţi va fi mult mai usor să ajungi la rezultatele dorite.

Începi cu pași mici, ca să găsești, împreună cu trainerul și colegii de curs, răspunsurile potrivite la întrebările pe care e musai să ți le pui:

Cum definești personalitatea afaceri tale? Care e promisiunea pe care o faci cumpărătorului? Cum alegi numele? Cine sunt competitorii tăi și cine sunt cumpărătorii? Ce diferenţă e între ce oferi tu şi ce oferă ceilalţi? De ce te-am crede?

Înveți să aplici regulile pe care trebuie să le ai în vedere când construiești identitatea vizuală a ceea ce vrei să comunici. Afli cum construieşti un brief pentru o echipă creativă și ce soluţii de producţie publicitară există. Ai la pachet și câteva tips and tricks pentru website şi social media, ca să te descurci perfect în online.

Concluzia: intră pe www.victoriei.ro și rezervă-ți un loc la Atelierul de Branding. Taxa de participare e de 220 de lei, mai multe informații poți cere pe contact@victoriei.ro.

Details

Start:
Mon, 24 Jul 2017
End:
Thu, 27 Jul 2017
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Fundația Calea Victoriei

Venue

Fundația Calea Victoriei
Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
București, Romania
+ Google Map
Website:
www.victoriei.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account