Simfonie electronică în Gara de Nord #525KmDeMuzica

  • by
Simfonie electronică în Gara de Nord

Vinerea trecută, 17 Iunie, Gara de Nord s-a transformat pentru câteva zeci de minute în scena unei simfonii electronice. În față la Informații era montată o scenă cu un set de tobe si microfoane. Din forfota neîntreruptă a gării au început să urce pe scenă muzicieni cu instrumentele lor, două soliste și Electric Brother. În timp ce publicul asculta simfonia din mijlocul Gării de Nord, în fața lor s-a format o echipă de tineri cu căști verzi. Aceștia au executat o rutină de dans care i-a inspirat pe spectatori să le facă poze cu telefonul mobil.

La final dansatorii au comunicat faptul că berea Beck’s pregătește o nouă experiență, pentru sute de tineri: Electric Train for Electric Castle, un tren muzical ce pleacă pe 13 Iulie din Gara de Nord și va ajunge în dimineața zilei de 14 Iulie, pe ruta #525KmDeMuzica, la Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din această vară. Urmează câteva fotografii de la evenimentul din gară și un gif.

În tren muzica se va număra în 525 de km, distanța dintre București și Bonțida, locul de desfășurare a festivalului. Petrecerea pe conceptul Silent Disco este ținută de DJ’s precum Golan, ale căror acorduri eclectice vor încânta auzul participanților, Electric Brother, cu influențe trip-hop, downtempo, chill-out, The Model și nu în ultimul rând, Silent Strike și Dan Basu, Vast Solo (Duro Disco).

Simfonia electronică din gară a fost momentul culminant al unei petreceri urbane în mișcare, ce a durat 6 zile, în București. Începând de duminică, 12 iunie, zeci de tineri cu căști verzi – amintind conceptul ce se va regăsi pe tren – SILENT DISCO, au ascultat muzică și au dansat în stații și mijloace de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica.

Simfonie electronică în Gara de Nord

Save
VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)