Marché de Noël – Târgul cadourilor de designer @ Casa Universitarilor

Marché de Noël – Târgul cadourilor de designer @ Casa Universitarilor

Marché de Noël  – Târgul cadourilor de designer @ Casa Universitarilor

Marché de Noël  – Târgul cadourilor de designer @ Casa Universitarilor
12 – 13 Decembrie, 11:00-20:00

Pe 12 și 13 decembrie, Târgul cadourilor de designer aniversează 7 ani și se reinventează. Cu un aer proaspăt dar la fel de șarmant, NOËL te așteaptă la Casa Universitarilor, pregătit să te cucerească cu cele mai reușite creații ale designerilor români: bijuterii de autor, obiecte de design, beauty, artă și fashion.

“Structurate în patru categorii (bijuterie de autor, design de obiect, artă și fashion), obiectele produse de designeri și artiști autohtoni sunt unicat sau serie limitată și pornesc de la concepte inedite. Sunt cadouri de Crăciun care creează bucurie, surpriză, plăcere – sunt obiecte care îl conectează pe cel care dăruiește cu cel care primește” spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

Alege-ți un cadou direct de la cei care le creează și vino să te întâlnești cu cei mai interesanți designeri într-o atmosferă bună, prietenoasă, unde ideile noi și creațiile originale construiesc un Crăciun pe gustul tău. Bijuterii, ilustrații, fashion, obiecte de design, beauty natural, tarte delicioase, decorațiuni de brad sofisticate – toate se transformă cât ai zice “NOËL” în cadouri inspirate pentru tine și prietenii tăi. Ne vedem pe 12 & 13 decembrie, la Casa Universitarilor. Același Marché, dar atât de… Noël!

Magic is something you make!

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, București
Orar:  sâmbătă 12 decembrie, duminică 13 decembrie:  11.00 – 20.00

Bilet de intrare: 10 lei

Leave a reply (we review all comments)