NYE’s DELIGHTS by Monocord Events @ Atelier Music Events (Brașov)

NYE’s DELIGHTS by Monocord Events @ Atelier Music Events (Brașov)
31 decembrie, 22:00

Monocord Events aduce in premiera in Brasov trei artiste de talie mondiala! Asa ca nu mai sta pe ganduri si hai cu noi sa petreci in ultima zi a anului asa cum nu ai facut-o in tot 2014 si in acelasi timp sa dai startul anului 2015 pe ritmurile insulei care nu doarme niciodata: Ibiza!

LINEUP:
Bella Sarris [ENTER.]

Rezidenta ei de vara aceasta in Ibiza la petrecerile Enter si ocazia de a mixa alaturi de Richie Hawtin au consolidat succesul artistei Bella Sarris
Talentul si munca i-au asigurat o prezenta constanta in cadrul familiei tINI and the gang.
Astazi sound-ul ei este descris ca un amestec intre deep house mergand spre minimal techno.
Ea este asteptata din nou in Romania pe data de 31 Decembrie unde va imparti pupitrul cu Julietta, Miss Jools, Tania si Kimberly

Julietta [Half Baked Records]

Prima prezenta in incredibilul show Origins by Luciano ce a avut loc prima data in afara granitelor Amnesia Ibiza direct la Sala Polivalentă din Bucuresti, eveniment gazduit de The Mission.
Stilul ei variaza undeva între house si techno, cu toate fatetele sale profunde si dubby. Iese in evidenta cu un anumit amestec de piese rare vechi si moderne.

Miss Jools [mobilee records]

Bazându-se pe influente deep house, minimal si techno, Miss Jools a apelat la producție si astfel a luat nastere in 2006 parteneriatul cu cei doi membri The Audiofly really really real official fanpagei, Anthony Middleton si Luca Saporito sub numele de Sleeper Thief cu care se bucura de un real succes. In 2009, Miss Jools isi muta rezidenta in Berlin, unde este intampinata cu bratele deschise de catre “familia” Mobilee, agentie din care face parte si in ziua de azi alaturi de nume sonore precum Anja Schneider, Rodriguez Jr, Ray Okpara, Lee Van Dowski.

Tania

Kimberly

Sound & lights by TBA
Visuals by: TBA

Bilete in avans prin reteaua MyTicket – primele 200 de bilete: 50 ron // – urmatoarele 300 de bilete: 70 ron
Accesul in seara evenimentului: 90 ron
Accesul interzis persoanelor sub 18 ani!
Locatia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela!
fb event

1 thought on “NYE’s DELIGHTS by Monocord Events @ Atelier Music Events (Brașov)”

  1. Pingback: Golden Ticket NYE 2015 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)