LIST: 10 recomandări feeder.ro la Bucharest Street Food Carnival

street food festival 2017

LIST: 10 recomandări feeder.ro la Bucharest Street Food Carnival

 

Calitatea și diversitatea mâncărurilor disponibile în București fac parte din preocupările feeder.ro, astfel că se întâmplă să vă mai povestim despre locuri noi, să vă întrebăm care vă plac și de ce. Acum, în prag de Bucharest Street Food Carnival, ar trebui să vă spunem că abia așteptăm să testăm noi preparate și să vedem cum se pregătesc pentru festivități unele dintre cele mai interesante standuri culinare mobile.

 

The 🍔🍔🍔 options

Burger Van Summer Well

Amicii de la Burger Van tocmai au deschis un loc nou, însă se pare că asta nu le reduce deloc din mobilitate. Dacă nu ai încercat niciodată un burger de la ei, trebuie să știi de ce sunt excepționali: nu folosesc carne congelată.

 

Furgoneta Street Chefs

🥑 Ăla cu avocado, de la Furgoneta, este pe listă. E cu avocado, n-are cum să-ți facă rău.

 

Switch.Eat on wheels

Switch.Eat on wheels – pentru a savura unul dintre “cei 4 magnifici” – empire, classic, spicy sau texmex.

 

Camionetta

🍕La Camionetta ar trebui să mergeți pentru o pizza cu făină adusă de la o moară de lângă Napoli.

 

Simbio pe roți

Despre Simbio am mai povestit, the go-to restaurant, pentru casa amenajată remarcabil de Eliza Yokina, grădina liniștită și meniul lor corect. Simbio pe roți este o opțiune pentru gurmanzi, anunțând un meniu cu hotdogi delicioși din porc de mangalița și cu pâine artizanală. 🌭

Kanpai

Anul acesta ne-am propus să descoperim preparatele Kanpai, primul restaurant Izakaya, cu un chef și partener japonez, Hirokazu Kawabata.

 

Puro&Bio Romania

De la Puro & Bio, înghețata vegan cu cafea și fistic pare o alegere delicioasă. 🍨

 

Moritz Eis

Sau încearcă Moritz Eis, dacă vrei un răsfăț extrem, vegan-friendly.

 

Limonada lui Iulian

Oprește-te la Limonada Lui Iulian pentru a te răcori cu un scop caritabil.

 

ORYGYNS Specialty Coffee
O oprire la Orygyns Specialty Coffee îți va ține bateriile încărcate to go.

 

Încă nu te-ai hotărât ce să mănânci #LaCarnaval?

Click and shuffle și cine știe… s-ar putea să te alegi cu un discount la abonamente

 

 

În 2017, cu experiența a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate atât in București cât și în țară, Bucharest Street Food se întoarce la Romexpo cu un un concept mai amplu și mai spectaculos. După atâtea festivaluri, este momentul unui Carnaval!

Cu o suprafață dublă față de cea alocată anul trecut, sute de street chefs din toate colțurile țarii, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali invitați din întreaga Europă, demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi și spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție, The Carnival pune Bucureștiul pe harta manifestațiilor de street food remarcabile din lume.

Comunicatul de presă anunță:

Participanții vor avea la dispoziție peste 20 de zone de relaxare, activități dedicate copiilor, cea mai mare selecție de burgeri din România (Burger Arena), cea mai mare varietate de deserturi (Dessert Island), dar și preparate specifice din peste 10 bucătării internaționale.

Toți bucureștenii care vor să experimenteze mixul de influențe gastronomice asiatice, chinezești, nemțești, turcești, sârbești, japoneze, hawaiiene, indiene, mediteraneene, franțuzești sau românești, într-o atmosferă cu ritmuri urbane și influențe etno, rock sau alternative, asigurate de concertele live ale trupelor internaționale și naționale (Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpați, Vama, Machanache, Phunk B, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru) sunt așteptați să se alăture fenomenului The Carnival între 7 și 10 septembrie, pe aleea din fața Pavilionului Central de la Romexpo.

Toate zonele au fost special amenajate pentru a oferi participanților o experiență completă și inedită, unică în peisajul bucureștean de entertainment.

fb event

 

Listă de Cristina Popa

Lists

Leave a reply (we review all comments)