TAQUERIA te ajută să ai o zi de naştere neobişnuită

TAQUERIA te ajută să ai o zi de naştere neobişnuită

TAQUERIA te ajută să ai o zi de naştere neobişnuită

Ştim că o aniversare poate fi un eveniment destul de stresant. Trebuie să găseşti ceva care să-ţi mulţumească toţi prietenii: şi pe cel vegetarian şi pe cel foarte pretenţios. Sigur, în acelaşi timp mai este şi problema bugetului.

TAQUERIA vrea să te ajute. De ce să nu încerci ceva nou? Aici vei găsi mâncare pentru toate gusturile şi poftele. De la burrito de porc pentru prietenul căruia îi e mereu foame, la salată de pui pentru cei ce ţin dietă, există un fel de mâncare pentru toate gusturile.

Pentru că tu eşti sărbătorit tot ce trebui să faci este să te relaxezi aşa că TAQUERIA îţi aduce mâncarea ţie şi invitaţilor tăi direct la petrecere.

Dacă simţi că vrei ceva inedit, poţi  alegi un loc relaxat, nepretenţios, dar cu mâncare delicioasă şi să vii direct la TAQUERIA.

TAQUERIA îşi mută casa

 

Nu uita TAQUERIA are nevoie de ajutorul vostru. Ai vrea să participi la nopţi tematice sau ai prefera happy hour? Intra şi votează aici.

TAQUERIA aduce gustul autentic mexican în inimile românilor! Te așteptă în Promenada Mall, nivelul 2, să încerci preparate delicioase.
Fac livrări acasă sau la birou. Comandă acum la 0371.123.413

Leave a reply (we review all comments)