BTLT: Marea Debarcare Telekom Electronic Beats în România

btlt telekom electronic beats in romania

BTLT: Am petrecut un weekend întreg alături de artiști locali și internaționali la lansarea Telekom Electronic Beats în România, la Club Control

Pe 13 – 14 Aprilie 2018 a avut loc debarcarea Telekom Electronic Beats în România cu Modeselektor, Nightmares on Wax, Golan, Otherside, YellLow, Temple Invisible, Disco Sigaretta, Călin, Mango Bango, Alt Om, documentare și activități pentru pasionații de muzică electronică.

Platforma Telekom Electronic Beats este un important promoter al muzicii electronice la nivel internațional, iar acum ne bucurăm să vedem că scena locală îi atrage atât de mult încât au decis că este momentul unui program editorial în România asezonat cu festivaluri și petreceri memorabile, pentru care sunt apreciați. Platforma românească se alătură relevantelor platforme locale Electronic Beats MagyarországPolska și Македонија. Telekom Electronic Beats este un hub pentru jurnalismul digital de ultimă generație, care oferă o perspectivă insightful și comprehensivă a lumii muzicale electronice contemporane. Inițial dezvoltat ca un program de marketing muzical, TEB a evoluat pentru a îmbrățișa legăturile dintre muzică și alte domenii cheie ale acestui lifestyle, cum ar fi designul, tehnologia, moda și arta.

NIGHTMARES ON WAX Telekom Electronic Beats

În prima zi ne-am amuzat testând butoanele din cabina TeleDisko pentru a primit o poză instant și 3 cartele #netliberare. Târgul de viniluri second hand a produs Sâmbătă o mini-expoziție de curiozități est-europene și muzică românească, iar crate-diggers au căutat și au găsit muzică nouă și veche deopotrivă. De-a lungul celor 2 zile am descoperit cu entuziasm proiecte muzicale interesante – Otherside, YellLow și Temple Invisible. Golan au făcut publicul să danseze cu minunatele lor producții optimiste și contemplative.

Iată imagini cu Nightmares on Wax și Modeselektor, headliners la festivalul Electronic Beats.

Performance-ul Nightmares on Wax a fost epic asemenea release-urilor lor. George Evelyn și colaboratorii lui au o energie fantastică, greu de descris în cuvinte, un live act pe care trebuie să-l auzi și simți.

 

DJ set delicios Modeselektor – un roller coaster muzical cu Gernot și Szary, șampanie, mult bass, the works.

 

Cum ți s-a părut Marea debarcare?

 

Text: Cristina Popa (random)
Foto: Alex Iacob
Video: Andrei Racovițan (ubic)

Been there liked that feeder reviews icon

Leave a reply (we review all comments)