BTLT: Lansarea albumului București Optimist @ Deschis Gastrobar

Marți, 25 iulie 2017, bucureștenii optimiști s-au întâlnit la Deschis Gastrobar & Atelierul de producție pentru a sărbători lansarea albumului fotografic născut dintr-un proiect care a marcat în ultimii ani online-ul românesc. Albumul “București optimist”, semnat de fotograful Cristian Vasile și apărut la Curtea Veche Publishing cu sprijinul Canon, reprezintă o colecţie de fotografii unice care străpung cenușiul cotidian şi ne învaţă să vedem lucrurile într-o altă lumină, una pozitivă, optimistă.

Publicul a fost numeros, iar discuţiile pe marginea albumului au reuşit să dezvăluie etape importante din evoluția fotografului. Cei prezenţi la lansare au avut ocazia să-l cunoască pe Cristian Vasile sau Igu, după cum îi spun prietenii. Pentru mulți el este fotograful pasionat de mișcare și de călătorii care de câțiva ani încoace ne surprinde cu imaginea unui București altfel, privit prin ochii unui turist.

BTLT Bucuresti Optimist Cristian VasileAlături de Cristian Vasile, la eveniment au povestit despre ce înseamnă un București optimist Răzvan Exarhu şi Ciprian Muntele. Oficiile de gazdă au fost făcute de Miruna MeiroșuPR Manager Curtea Veche Publishing, iar George Stănculescu (Canon), a povestit despre motivele pentru care compania pe care o reprezintă a decis să se implice în acest proiect.

 

„Ideea proiectului «București optimist» mi-a venit în anul 2012, în urma unei plimbări prin oraș, în prima zi însorită după o iarnă mult prea lungă. Mi-am luat aparatul pe umăr și am încercat să mă comport ca un turist curios să descopere în oraș detalii inedite. Imaginile au avut un mare succes, fapt care m-a convins să continui.“ (Cristian Vasile)

 

Text: Curtea Veche Publishing
Foto: Alex Iacob

Leave a reply (we review all comments)