BTLT Pictăm pereți la Lente cu Livia & Reg

Pictăm Pereți la Lente Livia și Reg

Cel mai recent eveniment din seria Pictăm pereți la Lente i-a avut ca invitați-autori pe Livia și Reg, câștigătorii open call-ului din Martie.

Sâmbătă, 6 Mai, au transpus schița și au început să picteze elemente colorate dintr-un univers suprarealist.

În interviul din rubrica feeder insider, ne-au povestit despre procesul lor de lucru și cum au creat ilustrația pentru peretele de la Lente:

“În general facem multe schițe de mâna, colorate sau necolorate. Introducem apoi elemente specifice stilului fiecăruia și încercăm să le asamblăm într-o schiță finală. Trecem apoi desenul în digital și îl definitivăm.”

Pe Livia și Reg îi inspiră viața cotidiană, și alungă monotonia cu buline (Reg) și steluțe (Livia).

Muralul se comportă ca o fereastră în peretele orb de la Lente și ne introduce în universul mistic, abstract și foarte personal, al celor doi artiști.

Este întotdeauna plăcut să poți lua cu tine amintiri ale unei zile de relaxare creativă, astfel că, văzând printurile aduse de Livia și Reg, ne-am dorit, probabil, câte unul din fiecare. Ne-am limitat la 2 printuri risograph, o tehnică interesantă despre care am aflat mai mult de la ei. 🙂

Pe Livia și Reg îi puteți (re)întâlni pe 13 Mai, partipând la Hot Lagoon, un târg de ilustrații organizat la Rezidența Scena9.

Pictăm Pereți la Lente

Words by Cristina
Photos © Alex Iacob

Leave a reply (we review all comments)