6 activități interesante de 1 Mai la malul mării

6 activități pentru 1 mai 2017

Mini-vacanța de 1 Mai e aproape aici și ne vom reîntâlni cu  soarele, valurile și nisipul în scurt timp. Mai jos găsiți 6 activități numai bune pentru un weekend plin de distracție, muzică și mâncare delicioasă, pe care este bine să le faceți în condiții sigure.

 

sunwaves

Sunwaves Festival – SW21

27 Aprilie – 1 Mai
Mamaia Nord
Line up: AlexandraApollonia, BaracCristi Cons, Dan Andrei, David GtronicDubtil, FasterKozo, Livio & Roby, Mihigh, Nastia, Nu Zau, Petre Inspirescu, Piticu, Praslea, Raresh, Rhadoo, Ricardo Villalobos, Sepp, Seth Troxler, Sonja Moonear, Subb-an, Sublee, SuciutINIVincentiulian, Vlad Caia, Xandru & more

În curând aniversăm 10 ani de când SW organizează anual unul dintre cele mai ample și cuprinzătoare festivaluri de muzică electronică. Să le urăm un sezon plin de evenimente drăguțe, sentimente plăcute, zile cu soare și valuri.

Read more

 

 

Kudos Beach 1st of may

Kudos Beach // 1st of May 2017

27 Aprilie – 2 Mai
Mamaia Nord
Line up: Guy J, Wolf+Lamb, Super Flu, Robbie Akbal & more.

5 zile și 5 nopți de poveste petrecute pe legendara plajă Kudos. Sunt șanse să avem o supriză de la Super Flu, așa că vă invităm să urmăriți rubrica de interviuri feeder insider.

Read more

 

Sunset Festival Vama Veche

Sunset Festival

29 – 30 Aprilie
Vama Veche
Line up: Subcarpați, Macanache, Vlad Dobrescu, E.M.I.L., DJ Oldskull, NoruNegru, Dru Klein

Sunset Festival se întoarce în 2017 cu cea de-a treia ediție și promite o atmosferă de neuitat pentru iubitorii de muzică urbană, fiind unul dintre puținele festivaluri dedicat lor, care este desfășurat în aer liber în România.

Read more

 

food truck festival

Food Truck Festival First Escape

28 Aprilie – 1 Mai
Mamaia Nord & Expirat Vama Veche
Line up culinar: Arrosticini, Big John, Birria, Burger Van, Camionetta, Camionul cu Inghetata, Delicii Pe Roti, Meat Busters, Moritz Eis Romania, Nori Yakitori, Switchmorn, Republika Pleskavica & more

Food Truck Festival on Tour este o caravană dedicată street food-ului, având ca scop promovarea mâncărurilor preparate rapid, dar sănătos. Aducem la malul mării unele dintre cele mai apreciate și savuroase propuneri de street food, prezentate și la alte festivaluri mari din Bucuresti și din țară.

Read more

 

Cazza Villains x Molotov @ Molotov

Cazza Villains x Molotov

28 Aprilie – 1 Mai
Molotov, Vama Veche
Line up: The Rabbit King, Zabriskie, Kosta, Phaze & more.

Read more

 

1 mai la expirat vama veche

1 Mai @ Expirat Vama Veche

28 Aprilie – 1 Mai
Vama Veche

Tot weekend-ul, de vineri, 28.04 până luni, 01.05 inclusiv. Cu muzică pe timp de zi și pe timp de noapte de la DJ-ii pe care-i știi. Dans de la apus până la răsărit și vice-versa cu vinuri de vară și beri reci.

Read more

Voi cum vă petreceți weekend-ul prelungit? Așteptăm sugestiile în comentarii.

Words by Vlad Dumitrescu

1 thought on “6 activități interesante de 1 Mai la malul mării”

  1. Pingback: Mahony delivers his ‘Clear Cut’ EP on Vatos Locos | | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)