BTLT: Pictăm pereți #2 cu Ada Mușat și Cutărică @ Lente

cutarica & ada la lente

BTLT: Pictăm pereți #2 cu Ada Mușat și Cutărică @ Lente

În weekend, dacă ați trecut prin sufrageria Lente, unul dintre bârlogurile ursului, ați putut observa că pereții au prins din nou viață. După ce Kitra și-a extins universul creativ pe unul dintre pereții casei de pe Dionisie Lupu, de data aceasta Ada Mușat și Cutărică au fost suspecții de serviciu.

BTLT: Pictăm pereți #2 @ Lente

BTLT: Pictăm pereți #2 @ Lente

De la intrare, Cutărică putea fi zărit punându-și amprenta pe peretele de lângă scările care duc spre etaj, acolo unde Ada Mușat se apucase de schițat.

Astfel, povestea casei de pe Dionisie Lupu, transformată într-un loc al socializării și distracției, prinde contur într-un mod armonios. Traseul plin de culoare începe pe stradă, cu invitația animăluțului prietenos ilustrat de AITCH în grădină, și continuă în interior cu personajele abstracte desenate de Kitră și continuă cu un perete delicios pictat de Cutărică iar sus ne întâmpină amicii Nicului Prinț, de Adei Mușat.

ada musat cutarica

Masa sau joaca la Lente este întotdeauna într-un mediu prietenos și plin de expresivitate. Prin evenimente creative precum Freestyle dinner, chef Felix stârnește inventivitatea oaspeților și le deschide apetitul prin modul în care sunt preparate ingredientele selectate de ei. Această temă este continuată și de lucrarea lui Cutărică: diversele alimente și obiecte de bucătărie ilustrate sunt prezentate într-un mod iscusit și creează o atmosferă relaxată pentru o masă alături de prieteni sau familie.

 

Ada Musat si Cutarica la Lente

Odată ce treci de bucătăria creativă de la baza scărilor, sus te întâmpină Nicul prinț care, alături de alte personaje, invită vizitatorii la o experiență imersivă și ludică în spațioasa casă de pe Dionisie Lupu.

 

Despre Pictăm pereți

FEEDER.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente. Casa veche din Dionisie Lupu este un spațiu clasic, impunător și oarecum distant. Ne-am bucura ca spațiul să-i provoace și să-i stimuleze pe cei pe care i-am invitat la pictat pereți.

Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră va fi transformată de câte un artist dintre cei invitați.

Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

Ne revedem la următorul eveniment din seria Pictăm pereți cu Saddo și Pren, pe 18 Februarie.

Ai vrea să colorezi și tu atmosfera la Lente? Pregătește portofoliul, urmărește feeder.ro și pagina evenimentului, pentru că publicăm în curând detaliile unui open call.

Words by Vlad Dumitrescu
Photos by Alexandra Pandrea

 

Articolele din seria Pictăm pereți

Pictăm Pereți la Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Kitră @ Lente

Pictăm pereți #1 @ Lente

BTLT: Pictăm pereți #2 cu Ada Mușat și Cutărică @ Lente

Pictăm pereți #2 w/ Ada Mușat & Cutărică @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Saddo & Pren @ Lente

Pictăm pereți #3 cu Saddo & Pren @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Praf de Cretă @ Lente

Pictăm pereți #4 cu Praf de Cretă @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Pisica Pătrată @ Lente

Pictăm pereți #5 w/ Pisica Pătrată @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Irlo @ Lente

Pictăm Pereți w/ Irlo @ Lente

Pictăm pereți w/ Livia & Reg @ Lente

Leave a reply (we review all comments)