Update: 11 târguri creative de Crăciun

  • by
targuri creative

Pregătiri de Crăciun: ursul feeder insider vizitează 6 târguri creative din București
9-23 Decembrie 2016

Suntem deja în decembrie și deodată Crăciunul nu mai pare deloc departe. Ursului feeder îi place să hrănească curiozitatea cititorilor așa că se plimbă între bârlogurile sale și târgurile creative de anul acesta din București. A lăsat câteva booklet-uri feeder insider #02 pentru voi în fiecare loc și aici găsiți lista cu cele mai drăguțe târguri la care vă puteți întâlni luna aceasta.

 

targuri creative 2016

Mâncare și design – ediția de Crăciun

9 – 18 decembrie, 10:00 – 19:00
The Institute, Piața Amzei nr. 13
Intrarea gratuită.

FB Event

În decembrie avem întâlnire în Piața Amzei pentru cea de-a doua ediție a festivalului Mâncare și design.
Timp de două week-end-uri, între 9 – 11 și 16 – 18 decembrie ești așteptat cu muzică bună, mâncare pentru toate gusturile si multe idei de cadouri inedite.

 

 

targuri creative 2016

Marché de Noël – Târgul cadourilor de designer

10 – 11 decembrie, 11:00 – 20:00
Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu nr. 46
Intrare: 10 lei

FB Event

Da, da, chiar el, Marché de Noël! O selecție de fashion excelentă, cu design de obiect fresh, deștept și potrivit, cu bijuterie de autor inspirată și inspirațională și cu produse bio pentru fiecare dintre simțurile tale. Nou, inventiv, diferit, surprinzător. Sounds like perfection, isn’t it?

 

targuri de craciun

Dichisar – Fun, Food & Fashion

10 – 11 decembrie, 10:00 – 20:00
Impact Hub, Str. Halelor nr. 5, etajele 2 și 3
Intrarea gratuită

FB Event

Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ in care va facem cunostinta cu spuma noilor makeri romani! Pe muzica buna, la o cafea adevarata si un waffle cu afine, sa ne trezeasca cheful de sarbatori.

 

dizainar

Moș Dizainăr

12 – 23 Decembrie, 12:00 – 21:00
Dizainăr, Puțul cu Plopi nr. 17

FB Event

Oameni frumoși și cadouri altfel, un set-up Crăciunesc, muzică, turtă dulce și voie bună, vă așteaptă în centrul Bucureștiului, la magazinul Dizainăr, cu peste 600 de produse de design românesc: decorațiuni, bijuterii, ceramică, mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri și multe altele!

 

 

targuri creative 2016

Made in RO – Târg de design românesc

17 – 18 decembrie, 11:00 – 20:00
Impact Hub, Str. Halelor nr. 5, etajele 2 și 3

FB Event

Trecerea bruscă de la sandale de vară la ghete de toamnă ne face deja să vorbim despre Crăciun. Ceea ce înseamnă că echipa DESIGNIST se pregătește pentru o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc, a 8-a! Ca în fiecare an, cele mai fine cadouri de design românesc, cele mai proaspete colecții, cele mai fresh branduri sau studio-uri de design sunt Made in Romania.

 

Illustration Fair, Christmas Edition @ POINT

Illustration Fair, Christmas Edition

20 decembrie, 10:00 – 22:00
POINT, Str. General Emilia Grigorescu nr. 10

FB Event

Pe 20 decembrie vei găsi la POINT peste 30 de ilustratori (printre care și doi prieteni apropiați ai ursului feeder: Kitra și Saddo) la expoziția News From Nowhere. Explorează arta de la Illustration Fair, ediția de Crăciun: majoritatea sunt ediție limitată așa că pot fi cadouri excelente.

 

Christmas maker fair

Christmas maker fair

17 – 18 decembrie, 11:00 – 18:00
Nod makerspace, Splaiul Unirii 160

FB Event

La Maker Fair o să găsești haine, bijuterii, articole de design interior, ilustrații dar și produse de gastronomie (făcute local, la scară mică, în atelierele creative ale Bucureștiului). Pe lângă standuri o să descoperi un corner interactiv cu tehnici de imprimare 3D, origami, ceramică, ateliere pentru copii mici și mari, un mini-live band cu muzică de sezon, degustare de cafea și ciocolată caldă gourmet.

15419800_1565215730172155_2448575603446207359_o

Alt Crăciun

16 – 23 Decembrie
ARCUB, Hanul Gabroveni

FB Event

De Crăciun ARCUB înlocuiește colindele cu concertele live ale celor mai cool trupe românești, bucatele tradiționale cu delicatese eco, cadourile clasice cu obiecte de design românesc realizate manual și urările de sărbătoare cu o invitație la ALT.CRĂCIUN.

 

Later update:

 

Christmas Concept: târg de design @ V for Vintage

V for Vintage Christmas Concept

17 – 18 Decembrie
Artmark, str C. A. Rosetti, nr 5

FB Event

V for Vintage, cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage, spune PREZENT de sărbători.
În parteneriat cu Artmak organizăm prima ediție de V for Vintage Christmas Concept – târg de design, artă și gourmet. Pe 17 și 18 decembrie ne întâlnim la Galeriile Artmark, pentru două zile de shopping creativ.

Organic Christmas - Green Living Festival @ POINT

Organic Christmas

17 Decembrie
Point, Str General Eremia Grigorescu 10

FB Event

Pe 17 si 18 decembrie creăm împreună un spațiu magic în care oameni faini se adună de prin toate colțurile țării și își aduc împreună darurile, harurile și iubirea față de natură și de tot ce înțeleg că înseamnă o viață conștientă ~ La Organic Christmas – Green Living Festival

 

Gifter's block @ Fabrik

Gifter’s block


17 Decembrie, 10:00 – 17:00

Fabrik, str Ceremusului, nr 3-5

FB Event

Poți să răsfoiești o carte, să bei un ceai și chiar să cumperi un cadou.

 

feeder insider booklet 02

Dacă vă întâlniți cu ursul feeder la unul dintre târguri, nu uitați să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură răsfoind feeder insider booklet #02.

Voi ce târguri vizitați luna aceasta?

lists-signature

Leave a reply (we review all comments)