Viziunea artiștilor și publicului asupra Teatrului de vară Capitol

  • by
viziunea publicului asupra teatrului de vara capitol

Viziunea artiștilor și publicului asupra Teatrului de vară Capitol

Până pe 30 Noiembrie, puteți vizita la ARCUB, Sala Cafenea expoziția-concluzie a evenimentelor și campaniei organizate de Save or Cancel la Cinema / Teatrul de vară Capitol în vara acestui an.

viziunea asupra teatrului

În cadrul expoziției, veți găsi posterele realizate de Save or Cancel și Atelierul de serigrafie de pe lângă Librăria Jumătatea Plină care au fost interpretate de artiștii invitați și publicul proiectului, exprimând viziuni asupra posibilelor scenarii în care Teatrul de vară Capitol se poate transforma. Imaginea aleasă este fotografia arhitectului Nicolae Nenciulescu, care dezvăluie fațada teatrului în anul construcției, 1916.

Campania de conștientizare și sensibilizare asupra patrimoniului național cultural demarată de Save or Cancel dorește să implice publicul în reactivarea monumentelor istorice uitate iar reinterpretarea posterelor cu diferite viziuni asupra teatrului demonstrează că oamenii sunt conștienți de importanța unor astfel de spații.

Posterele au fost realizate de Rizi, Alina Turdean, ERPS, Bodo, Robert Obert, Obie Platon, JulyAna Damoc, Save or Cancel, Katu.

 

 

Leave a reply (we review all comments)