BTLT: O cină târzie w/ Barac @ Control Club

Pe 26 Octombrie, seria evenimentelor de miercuri în Control a celor de la bipolar a continuat cu un invitat special: Barac. După gig-uri la Mioritmic și în Franța, cu un EP proaspăt lansat la propriul label, Moment Records, Barac a revenit în București pentru un set all night long care va rămâne, cu siguranță, în amintirile celor prezenți.

Barac Control Club

La 00:00 Barac era deja la pupitru și făcea încălzirea pentru o noapte lungă. Pe parcursul setului am trecut prin toate stările, o călătorie perfectă prin care Barac a demonstrat din nou că renumele său este unul meritat și hype-ul din jurul lui este absolut justificat. La intrare a fost coadă permanentă, iar în jurul orei 02:00 s-a și oprit intrarea. O bilă albă pentru Control și bipolar pentru această decizie: condițiile de siguranță trebuie mereu să primeze.

dsc_3065

Prin setul lung s-a strecurat și bine cunoscuta Wasted a lui Arapu dar și Thodoris Triantafillou & Cj Jeff – Not Only U feat. Chris Tatchell care reușește cumva mereu să își facă loc în seturile lui Barac și de fiecare dată creează un moment special.

Depinde de gusturile fiecăruia, dar atunci când DJ-ul nu este restricționat de un timetable exact, ba mai mult, are la dispoziție o noapte întreagă pentru a intra mai profund în colecția sa de track-uri, șansele să iasă un set cu adevărat bun cresc semnificativ. Tocmai de aceea, a fost o petrecere reușită.

Words by Vlad Dumitrescu
Photos VJ VLC

btlt

 

Leave a reply (we review all comments)