BTLT: Ada Kaleh, Oana & VJ VLC @ Teatrul de vară Capitol

Sâmbăta, 27 August, Ada Kaleh, împreună cu Oana și VJ VLC au reanimat strada Constantin Mille. Evenimentul face parte din proiectul cultural Cinema / Teatru de vară CAPITOL, produs de Save or Cancel în cadrul candidaturii București2021_Orașul In-Vizibil.

Pe fosta stradă Sărindar, activitățile au început la ora 18:00 cu un audio performance captivant de Oana. La 20:00, Ada Kaleh și-a făcut apariția pentru a construi cu atenție un soundscape potrivit teatrului, plin de linii de bass calde și sunete inspirate din natură. A fost o îmbinare perfectă între piese deja cunoscute de la Barac & Vincentiulian, de pe ultimul release Cezar, de la Sepp și multe producții necunoscute sau nelansate. Printre visualurile fascinante de la VJ VLC am putut zări ursul feeder dar și alte imagini interesante pe care le puteți vedea în pozele din galeria de mai sus.

ada_kaleh_vj_vlc_capitol

În foyerul Teatrului Mic, cei de la Căminul de Bătrâni Sfinții Voievozi au venit cu prăjituri numai bune pentru a îndulci atmosfera și a simți gustul implicării într-o inițiativă socială.

La Palatul Universulfeeder insider pop-gallery prezintă lucrări de Saddo, Irlo, Pisică PătratăKITRA și produsele designerilor români din laboratorul Dizainăr care au înseninat sala Eugene Ionesco din Palatului Universul. Posterele imprimate la Atelierul de serigrafie de pe lângă Librăria Jumătatea Plină au putut fi re:interpretate de către vizitatori și artiștii participanți.

Muzica s-a mutat după ora 22:00 la Palatul Universul acolo unde Oana și Ada Kaleh au antrenat urechile și imaginația invitaților.

Ada Kaleh, Oana, VJ VLC @ Teatrul de vară Capitol

Sâmbătă, 3 Septembrie, câștigătorii open call-ului lansat de Save or Cancel, Alina Turdean și Martin Balint deschid #UnNouCapitol iar în foyerul Teatrului Mic se desfășoară Citit În Spațiul Poetic Capitol.

Words by Vlad Dumitrescu
Photos VJ VLC

btlt-signature

„Proiect cultural produs în cadrul candidaturii București 2021_Orașul In-Vizibil”

parteneri-capitol-bucuresti2021

Leave a reply (we review all comments)