BTLT: Weekend @ Teatrul de vară Capitol Part I – Audio performance EartoBucharest

BTLT: Weekend @ Teatrul de vară Capitol Part I - Audio performance EartoBucharest

Weekendul trecut l-am petrecut pe fosta stradă Sărindar, actuala Constantin Mille, unde au avut loc două evenimente din cadrul campaniei Save or Cancel care are ca scop conștientizarea și sensibilizarea publicului față de situația actuală a patrimoniului național cu aplicație pe Teatrul de vară Capitol. Vineri am fost captați de sunetele și live stream-ul EartoBucharest iar sâmbătă am ascultat povestea Teatrului de vară Capitol într-un audio performance combinat cu story-telling și un ritm super #FLUID.

Vineri, 19 August // Audio performance EartoBucharest

eartobucharest @ Teatrul de vară Capitol

eartobucharest @ teatrul de vară capitol

 

Proiectul EartoBucharest, inițiat de Mara Mărăcinescu și Denis Bolborea, propune o hartă sonoră virtuală a ambientului bucureștean printr-o serie de performance-uri și instalații. Una dintre componentele principale ale performance-ului de la Teatrul de vară Capitol a fost un live stream din Parcul Cișmigiu mixat cu sunetele produse de participanții la eveniment și background-ul orașului, peste care Mara a interferat poveștile locuitorilor din zonă în timp ce Denis compunea un beat din vocea lui trecută printr-un Kaoss pad.

eartobucharest @ Teatrul de vară Capitol

În foyerul Teatrului Mic ne-am întâlnit cu prietenii de la FROG, care au pregătit gustări delicioase care îți dezvoltă toate simțurile iar răsfățul atinge un nou nivel. Vizitatorii s-au bucurat de bunătățile dulci preparate la Căminul de Bătrâni Sfinții Voievozi și au simțit ce gust are implicarea într-o inițiativă socială, care își propune să dezvolte comunitatea din Moinești.

14114810_10154095139198171_3314725746952475179_oDupă performance-ul de la Teatrul de vară Capitol și un desert la Teatrul Mic, traseul s-a încheiat cu o vizită în sala Eugene Ionesco din Palatul Universul. Vizitatorii au putut experimenta o nouă ediție feeder insider pop-up gallery cu lucrări ale artiștilor Pisică Pătrată, Irlo, Saddo și Kitra.

14047296_1261694623863209_8990947169004175942_o

Din laboratorul Dizainăr au fost expuse produse realizate de designeri români care au inspirat copii, vizitatori și artiști să își exprime viziunea asupra Teatrului de vară Capitol re:interpretând posterele imprimate la Atelierul de serigrafie de pe lângă Librăria Jumătatea Plină.

Seara l-am ascultat pe Ciresharii câteva ore mixând discuri rare din colecția personală, la Palatul Universul. La următoare sesiune avem un invitat secret. Puteți câștiga o invitație dublă și un booklet feeder insider participând la Golden Ticket.:)

Sâmbăta viitoare, 27 August, sunteți așteptați la o nouă serie de evenimente pe strada Constantin Mille, începând cu ora 18:00.

Words by Vlad Dumitrescu
Photos by VJ VLC

btlt-signature

„Proiect cultural produs în cadrul candidaturii București 2021_Orașul In-Vizibil”

parteneri-capitol-bucuresti2021

Leave a reply (we review all comments)