V-a fost Dor de Munte? 5 momente memorabile de la ediția 2016

V-a fost dor de munte?

Weekendul trecut am fost la Dor de Munte, evenimentul organizat în inima munților, la Centrul de Echitație Speranța pentru al-4-lea an consecutiv de Sunrise și Proudly Made by US. Fiindcă a fost o petrecere de durată, am ales 5 momente cu adevărat memorabile pentru a le povesti cu voi.

1. Duminică dimineața am avut parte de un nou set de ținut minte de la Priku care reușește mereu să surprindă cu selectarea pieselor și nici de data asta nu a fost diferit. Am putut auzi și un edit nelansat de la Incolor la Touch And Go- Let’s Go Straight To Number One care a completat frumos atmosfera de munte și ne-a pregătit pentru că urma o zi lungă.

2. După Priku, a intrat în scenă pentru a continua povestea din munți, Petre Inspirescu. Un pic surprinzător momentul setului său, mă așteptam să-l ascultăm duminică seara, însă soarele care ieșea dintre brazii care ne înconjurau a acompaniat perfect călătoria prin care ne-a trecut Petre. Cu piese ca Lauren Ritter – Murmur, proaspăt lansată în Iunie la All Day I Dream, Mano Andrei – Slow Burner, Petre a avut un set în perfectă concordanță cu atmosfera, însă momentul esențial a fost piesa nelansată de la Sepp, Paradis dansant. Toată lumea vrea să știe când va ieși.

3. După Petre, a intrat Alexandra și a fost un contrat plăcut, care ne-a făcut să dansăm cu stilul ei inconfundabil trippy-house. Vocaluri, grooves și mult bass într-un set numai bun pentru o după-amiază în munți.

4. Un moment cu adevărat de ținut minte a fost setul lui Kozo, care deși a început mai lejer, a continuat cu adevărate valuri de energie și old-school house. Piesa de mai sus a fost cu siguranță highlight-ul setului.

5. După ce a avut un set memorabil la Sunwaves, nu aveam nicio îndoială că Cezar va impresiona din nou și așa a fost. O călătorie plină de bass, vocaluri surprinzătoare, poate a fost un pic diferit față de setul de la Sunwaves, însă a fost o surpriză plăcută. Highlight-ul a fost editul unrelesead al lui Wareika la Bolero.

Bonus: O dimineață perfectă cu Cezar b2b Kozo care a încheiat petrecerea în jurul orei 8. Vouă cât de dor v-a fost de munte?

Words by Vlad Dumitrescu

dor de munte

Leave a reply (we review all comments)