Un mod ABSOLUT inedit de a experimenta UNTOLD

Absolut Creator Untold

Te-ai jucat noul joc Absolut Creator? Este un puzzle cu scări care te duc cu gândul la Escher – le vei folosi pentru a conecta diamante, creând un univers interesant în fiecare nivel. Online devine offline și poți experimenta nivelurile din joc la Untold, în instalația Löonia – o experiență senzorială, inspirată de fazele Lunii și atmosfera mistică a festivalului.

Tocmai am terminat nivelurile Dreamer și Magician – așteptăm curioși 27 Iunie, când se deschide Lord. Arhitecții universului Absolut Creator pot câștiga săptămânal, până pe 20 Iulie, abonamente de 4 zile sau cazare pe toată durata festivalului. O idee bună ar fi să îți anunți cunoscuții pentru că puteți împărți premiul: cazarea în Absolut Camp este pentru tine și un grup de 3 prieteni.

,,Ne-am dorit să oferim consumatorilor Absolut o experiență completă la Untold: abonamente la festival și cazare în Absolut Camp. Dar, pentru că Absolut este un brand curajos, experiența va începe în online, pe www.absolutcreator.ro și va ajunge la final în offline, la Untold, unde oamenii vor putea experiementa în realitate lumile proiectate în cadrul jocului, în Löonia, instalaţia Absolut. Este felul nostru de a transpune magia Untold într-o acțiune Absolut”, a declarat Andreea Munteanu, Brand Manager Absolut în România.

Abia așteptăm magia Untold și mai este un pic până în August. Vom continua quest-ul în redacție din două motive – suntem curioși cum arată etapele următoare și… poate câștigăm. 😀

Absolut Creator UntoldNoile sticle Absolut Mix, ediție limitată, completează invitația de a intra în universul www.absolutcreator.ro printr-un cod pe care îl vei înscrie în concurs. Lansate în cadrul Art Central Festival, Hong Kong, sticlele au un design de ambalaj interesant – suprapuneri de pattern-uri colorate și transparențe creează un curcubeu de culori un efect vizual dinamic. Ne bucură ca Absolut a ales să sărbătorească diversitatea și cultura LGBT, reluând teme din ambalajele realizate împreună cu și Gilbert Baker în 2008 și 2015, creatorul steagului Pride.

Ar fi drăguț dacă la Untold am găsi câteva dintre cele 7 cocktails create cu Absolut Mix de către artiștii contemporani Guru Jimmy și James Ostrer. 3 dintre ele au doar zahăr natural din fructe, pentru a semnaliza dependența generalizată de zahăr. Curiozitatea ne-a ghidat către culori, nume și rețete:
RED: Guru Jimmy’s Happy Inner Selfie (Pomegranate, cinnamon, and yuzu)
ORANGE: Guru Jimmy’s Happy Ending (Kumquat)
YELLOW: Guru Jimmy’s Inevitable Joy (Pineapple, passion fruit, spice syrup, black pepper, mint)
GREEN: Guru Jimmy’s Liquid Asset (Kiwi, pandan leaf)
BLUE: Guru Jimmy’s Absolut Clarity (Blended orange & peel liqueur, lime, homemade citrus cordial)
INDIGO: Guru Jimmy’s Absolut Spirituality (Infused flower, blueberry, cardamom)
VIOLET: Guru Jimmy’s It’s All About Me (Violet blossom liqueur, lemon, ginger beer)

Ultima rețetă, Violet, pare că este o reinterpretare a clasicului mule, cu un twist colorat.

Absolut este primul brand de băuturi alcoolice care a construit legături strânse cu comunitatea artistică – probabil că știți seria de reclame create de Andy Warhol în 1985, inspirate de sticla Absolut. Între timp, brandul anunță colaborări cu mai mult de 550 de artiști în cadrul a peste 850 de proiecte demarate. Inovator și promotor al creativității, brandul Absolut Vodka face parte din grupul Pernod Ricard.

Campania Absolut Creator este realizată în colaborare cu iLeo, ei au dezvoltat conceptul creativ, platforma digitală, și vor implementa instalaţia Löonia la festival, Fantazia PR se ocupă de PR, comunicare şi Social Media, Frontline Marketing – BTL & Events şi StarCom România – Media.

Ne vedem la Untold pentru a descoperi Löonia într-o experiență imersivă în universurile Absolut Creator.

Comentariile sunt deschise și ne-ar plăcea să știm cum vi se pare jocul online, line-up-ul Untold și ce cocktails ați creat cu noul Absolut Mix.

Consumă responsabil!

Leave a reply (we review all comments)