BTLT: Snrs48, straightforward music experience

BTLT: Snrs48, straightforward music experience

Popa Nan, 82. The place to be în București în weekend-ul 26-28 Februarie. Adresa e singurul lucru care s-a schimbat față de edițiile trecute. Snrs48, cel puțin așa interpretez eu, a rămas o răsplată pentru oamenii care sunt mereu acolo, petrecere de petrecere, after după after, maraton după maraton. E un “mulțumesc” din partea echipei SUNRISE. Unul destul de lung. Cam de 48 de ore.

Cu passurile în buzunar, treziți cu noaptea în cap, sâmbătă dimineața cam pe la 6:30 plecam de acasă plini de așteptări. La 7 fix am văzut pentru prima oară cangurul de la intrare și am ajuns numai bine pentru că la pupitru era Priku. După ce am întrebat împrejur, am aflat că înainte pusese VincentIulian, probabil am ratat warm-up-ul ideal, dar nu poți să le ai pe toate în viață. Energia emanată de liniile de bass din melodiile lui Priku asezonată cu niște vocaluri numai bune pentru o ieșire din peisaj ne-au asigurat un început cum nu se putea mai bine.

În jur de 10:30-11:00 Priku i-a făcut loc la pupitru lui Gescu. A urmat un set numai bun pentru o sesiune de afterhours, o schimbare de ritm care a mers foarte bine. Între timp am început să ne punem și marea întrebare: “Când pune Rhadoo?” Aflând informații contradictorii, ne-am văzut de dans și în jur de 14:00 era timpul pentru o scurtă pauză de masă. Pauza s-a făcut mai lungă atunci când am aflat că Rhadoo urma să pună în seara respectivă așa că ne-am dus acasă pentru a ne reîncărca bateriile.

Ne-am întors la Guesthouse la 19:00 și după aglomerație ne-am dat seama că intrase Rhadoo așa că ne-am găsit un loc mulțumiți că am ajuns fix la timp. Deși mă așteptam la un set mai lung, am fost ținuți în priză timp de 6 ore de Rhadoo, highlight-ul setului fiind probabil momentul în care din boxe au început să răsune ritmurile acide de la Angels. De la 1:30 Charlie a preluat ștafeta, noi am mai rezistat aproximativ o oră după care ne-am retras fiindcă a doua zi o luam de la capăt.

Duminică nu aveam cum să-l pierdem pe Dubtil așa că de la 18:00 eram acolo. Ca de obicei, un badass techno cu influențe puternice dub care a mers perfect înainte de Cezar. Pe la 22:00 și-a făcut apariția și Cezar care a livrat cel mai bun set de pe durata evenimentului. Am rezistat până pe la 04:00 însă am înțeles că totul s-a terminat cu un b2b care începe să devină tradițional: Cezar b2b Dubtil.

Snrs48 a fost o petrecere-maraton reușită, cu un line-up excelent și o atmosferă specifică. După cum zicea și Nu Zau legat de publicul din România în general, lumea era concentrată în mare parte pe muzică și nu neapărat pe party în sine, ceea ce denotă o cunoaștere mai profundă a ritmului, dar și un respect enorm față de DJ. Așteptăm cu interes ediția viitoare.

3 thoughts on “BTLT: Snrs48, straightforward music experience”

  1. Pingback: BTLT: 6 momente esențiale de la SNRS48 | | Feeder.ro

  2. Pingback: Dubtil – Etape EP | | Feeder.ro

  3. Pingback: Discret Popescu – Te știu de undeva EP | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)