Lists: Best of 2015

TOP 10 Lists of 2015

Cui nu-i plac listele? Ordonate, personale, compuse cu migală sau sub impulsul momentului, pline de promisiuni și posibilități – mai ales când nu sunt to do. După câteva mii de click-uri și încă un an de bifări cu zâmbetul pe buze, sărbătorim „listomania” împreună, cu un top al listelor din 2015.

Stay tuned, pentru 2016 avem o listă și mai lungă a listelor feeder! 😉

Megamind & Romania

10. România pe ecrane

Romania e un fel de Waldo al scenariilor hollywoodiene: o prezență distinctivă, dar ascunsă printre o sumedenie de alte detalii. Informative, peiorative, hazlii sau „din pom”, mențiunile din filme legate de țara noastră sunt mereu surprinzătoare, iar noi am ales 12 ipostaze care ne-au rămas întipărite pe retină.

Amsterdam Dance Event

9. 10 Festivaluri europene pentru 2015

Am lăsat-o pe Dorothy să spună „There’s no place like home” în timp ce noi am plecat (măcar cu gândul) la cele mai intense festivaluri europene ale anului. Pregătiți-vă bagajele, ediția 2016 e pe drum. 😉

Târgul Cărtureștilor

8. 9 târguri pentru cadouri de nota 10

Febra cadourilor de Crăciun nu e cu mult diferită de cea provocată de gripă: vine la pachet cu dureri de cap, confuzie, epuizare. Pentru sărbători de iarnă mai fericite, v-am căutat târgurile cu cele mai frumoase și variate cadouri, cărora nici cei mai pretențioși prieteni nu le vor putea rezista. Punct ochit, punct lovit.

World Class Health Academy

7. 10 piscine interioare pentru o iarnă activă

Știm; la -10 grade și zile cu doar 8-9 ore de lumină, e greu să te entuziasmezi la gândul unei ore interminabile de squats, abdomene, cycling sau aparate. Din fericire, există un sport care îți amintește de vară, mare și relaxare. Ia-ți costumul de baie și hai la înot!

Casa Costa-Foru

6. 10 recomandări pentru Noaptea Caselor #2

O singură noapte și atât de multe opțiuni! Ca să nu vă petreceți cea de-a doua Noapte a Caselor într-o goană nebună de la o adresă ascunsă la alta (sau într-un cu totul alt loc în afara circuitului, neputându-vă hotărî ce case să alegeți), v-am făcut o selecție a celor mai promițătoare opriri de pe traseul din 2015. Cu plăcere.

MadPiano

5. 10 locuri interesante din Bucureşti de văzut în timpul tău liber

Toamna trecută a fost plină de zile însorite, numai bune de petrecut la pas prin București – ceea ce a și făcut VJ VLC. Aici găsiți top pic(k)s.

Waha Festival

4. 30 & counting – festivalurile verii din România

Am numărat 3 luni de vară, peste 30 de festivaluri românești și mult prea puține zilele de concediu rămase – așa că sperăm că lista noastră v-a ajutat să le alocați cât mai bine. De citit cu prietenii.

Ceai la Metoc

3. 15 grădini de vară recomandate

A.k.a. refugii vegetale pentru zile toride și nopți fără somn. Disclaimer: feeder nu răspunde pentru ciupiturile de țânțari.

DESCHIS Gastrobar

2. Privește cerul: rooftop-uri la înălțimea așteptărilor

De parcă nu am avea destule motive să iubim vara, am descoperit o mulțime de rooftop-uri simpatice unde chiar simți că te ridici deasupra problemelor de zi cu zi. Bonus: cele mai fermecătoare apusuri.

Pescariu AQUA

1. Unde ne bronzăm vara asta: lista piscinelor din București

Din primele zile dogoritoare ale lunii Iunie, ne retragem la unison în mediul acvatic și alternăm bălăceala cu poziția tolănit la soare. Aici găsiți locurile perfecte pentru a comuta cu stil pe modul amfibian.

Words: Violeta Năzare
Photos: VJ VLC, Pescariu AQUA, WAHA Festival, Ceai la Metoc, Filmul de Piatră

Tops

Leave a reply (we review all comments)