BTLT: Behind the scenes. Povești de viață cu Hypno @ Incubator 107

  • by

Luni 15 Februarie am participat la atelierul “Behind the scenes. Povești de viață cu Hypno“. Atelierul a avut loc la Incubator 107, o casă veche cu mansardă și curte interioră, ușor de reperat cu puțin ajutor de la google maps. Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. În curte ne aștepta Andrada, plănuitor la Incubator; ne-a invitat sa urcăm treptele metalice care duceau spre mansardă.
Behind the scenes. Povești de viață cu Hypno @ Incubator 107Behind the scenes. Povești de viață cu Hypno @ Incubator 107Bogdan Moldoveanu, aka Hypno este regizor. A activat în domeniul televiziunii, a realizat mai multe videoclipuri pentru formații în care “are încredere” precum OCS, Coma, Subcarpati, Deliric. În prezent realizează spoturi publicitare sub motto-ul “Când se întrerupe filmul, ar fi bine ca reclama să fie genială”.

Imediat după ce apa a fiert și ceaiul a fost servit ne-am așezat pe scaunele dispuse sub formă de potcoavă. După o scurtă introducere în viața lui Hypno, care începe la 6 dimineața, am fost întrebați ce ne interesează pe noi, participanții, pentru a primi răspunsuri cât mai la obiect. Deasemenea am aflat mai multe detalii despre cum au fost realizate unele videoclipuri (precum Jurjak – Șoapte) și am ascultat povești amuzante din timpul filmărilor. Behind the scenes. Povești de viață cu Hypno @ Incubator 107 Printre participanți s-au regăsit și doi actori, care au discutat pe scurt rolul sistemului de învățământ asupra formării unui actor. În final am ajuns la concluzia că talentul este doar un cuvânt și că tot ce contează este munca depusă.

Atelierul cu Hypno de la Incubator 107 a fost o discuție plăcută într-un mediu prietenos. Vă recomandăm să treceți pe la ei la unul din viitoarele lor ateliere.Incubator 107Incubator 107VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)