Internship? La feeder!

Designer internship

designer, graphic designer, internship, Job, feeder

Feeder este “agenţia de ştiri a naţiunii alternative“, un site ce publică, de 12 ani, ştiri şi articole din zona urbană, evenimente alternative, artă contemporană, sporturi extreme, muzică, publicitate, design, tehnologie, internet, street art. Din martie 2014, am mărit echipa iar acum ne extindem spectrul de activități pentru a dezvolta conversația pe care feeder o întreține cu cititorii. Vom dezvolta rubrici noi în care vom aprofunda Arta, Design-ul, Muzica, Fotografia,Cinematografia, Teatrul și Dansul Contemporan, cu seriozitatea și entuziasmul caracteristice presei independente.

Am vrea să invităm câțiva dintre voi să ne fie alături, participând activ la schimbări.

Pe cine căutăm?

Web & print designer

Noul nostru colaborator și prieten dorește să comunice vizual cu lumea întreagă, și este interesat de Artă, Muzică, Fotografie, Cinematografie, Teatru, Dans Contemporan. Este familiar cu site-ul feeder.ro și a observat schimbările din ultimul timp.

Probabil că este studentul care dorește să învețe și să dezvolte abilitățile de creare de grafică pentru print și mediul online.

Ar fi perfect dacă ar avea experiența grafică relevantă, dar mai ales o bună cunoaștere a mediului artistic și cultural, a muzicii electronice. Dorește să participe la conversația globală despre design; poate transpune povești și emoții în imagini. Știe de ce dacă vrei să încalci regulile, trebuie să le cunoști.

Abilități
– comunică excelent prin intermediul imaginilor;
– poate aplica great design to content, nu invers;
– face research, folosind mai multe surse;
– folosește cu plăcere AI și PS; MS Office; basic HTML, CSS, iar JQuery, Javascript sunt apreciate.

Trăsături personale:
– gândire creativă, analitică; problem-solver;
– pasiune pentru varii domenii creative, citit, scris și mediul online;
– organizare și meticulozitate: capacitatea de a prioritiza activitățile, de a respecta termenele limită, atenție la detalii și calitate.

Ce ar trebui să facă?

Atribuții & responsabilități:

  • dezvoltă și implementează, logic și respectând principiile de design, concepte vizuale și produse finite pentru activitatea feeder.ro, online și offline, și pentru proiecte colaterale (web & print ads, posters, websites, etc.);
  • lucrează și comunică constant cu designer-ul feeder, dar și cu restul redacției;
  • analizează direcțiile actuale în design web și print; înțelege impactul imaginii și coerența necesară unui produs de calitate;
  • realizează calendare de lucru și estimează timpul alocat fiecărui proiect;
  • contribuie cu idei la crearea campaniilor feeder; asistă la dezvoltarea strategiilor de comunicare;
  • organizează și indexează fișierele feeder design.

Cerințe:

– are dispoziție și mult entuziasm pentru desen: vectori & schițe;
– are una dintre următoarele specializări: arte, arhitectură, design;
– nivel studii: facultate / master în curs / auto-didact;
– internship-ul durează 30-90 zile, cu posibilitate de angajare ulterioară part-time;
– de luni până vineri, 4 ore/zi: programul îl stabilește singur(ă); în mod normal, poate contribui de oriunde la activitățile redacționale.

Dacă știi cine se potrivește descrierii, așteptăm un CV și un sumar al activității lor recente, pe adresa feeder[at]feeder.ro, până la data de 1 Martie 2016.

Leave a reply (we review all comments)