Când v-ați culcat ultima oară la 11 am?

Când v-ați culcat ultima oară la 11 am?

Când v-ați culcat ultima oară la 11 am?

Deși atenționați de neamuri cu privire la frigul de afară, ne-am luat inima în dinți, șosete groase, adidași flexibili și am pornit-o spre Casa Presei pentru event-ul We Dance w/ Onur Ozer, Gescu, Dan Andrei, Arapu.

01:05

Am parcurs foarte repede traseul Unirii – Piața Presei Libere. Loc de parcare am găsit imediat. Deși se înscriseseră aproximativ 1000 de oameni eram destul de siguri că se va intra lin pentru că ne-am gândit la petrecerea de Crăciun,  când tot cu 1000 de oameni a durat cam 5 minute să trecem de checkup. Așa a și fost.

Eram pe guestlist, care a fost valabil până la ora 01:00. Ușor în întârziere m-am gândit să le dau celor de la We Dance un mic mesaj pe facebook, ceva simplu:

Salut, sunt pe GL, îmi pare rău pentru întârzierea de 5 minute ce va urma, dar sper să ajungem la un consens. Vă mulțumesc și succes cu petrecerea.

Strategia a funcționat. Ne-am bucurat să revedem sala magnifică a Casei Presei Libere. Odată intrat parcă te transpune într-o altă eră, o combinație fericită între elemente arhitecturale grandioase și componente high-tech: schelele din aluminiu, reflectoarele, extraterestrele de la Funktion One sau masivul pupitru.

Sunetul, după cum deja ne-am obișnuit, era de o calitate superioară. Tot cei de la Want Sound? s-au ocupat. Redare foarte clară a mediilor, a înaltelor și un bas profund. Deja punea Arapu. Reveria melodiilor și trecerile fine au primit aprecierile audienței.

Schimbai vorbe cu prietenii cu aceeași ușurință cu care închideai ochii și te pierdeai total.

Publicul era foarte determinat și plin de energie.

Când v-ați culcat ultima oară la 11 am?

02:30

Dan Andrei a urmat cu un set închegat, cu prezență tech-house și niște percuții de toată frumusețea. I-a urmat Gescu care ne-a condus cu încredere spre dimineață. Odată cu muzica ne ridicam privirea și către proiecții, o spirală ce strălucea în lumina nopții, poate o cochilie de melc uriaș sau modelul unei coroane din epoca Romană. Îmi amintesc poza de mai sus în care mi s-a părut că-l văd pe Mowgli. Întreg peretele din spatele protagoniștilor înfățișa mereu o nouă poveste.

Când v-ați culcat ultima oară la 11 am?

04:00 – 05:30

Mult așteptatul Onur Ozer își face apariția la pupitru. Ne îndeamnă să ne amestecăm sprintenii pași de dans cu o visare profundă, indusă de ritmul ușor progresiv, cu bas cald și sunete contemplative. Foarte dibaci în treceri, el a reușit să ne țină în priză până la sfârșit. Aplauze.

06:00 – 11:00

Am simțit cum apetitul ni s-a deschis a doua oară. Mai rar se întâmplă la o astfel de oră să trăiești sentimentul petrecerii ce abia începe. Nu era cale de întors, astfel încât ne-am grămădit în mașini și am plecat către Eden.

Din păcate o pană de curent abia se instalase. Ne-am întâlnit cu alți petrecăreți care nu aveau chef să se ducă acasă. De la ei am aflat de Zen+.

Pe la ora 7 am ajuns la Zen+ unde abia pornea afterparty-ul /w Dan Andrei & Gescu. Plini de energie ca și noi erau Dan Andrei și Gescu. Clubul era plin, muzica își urca treptat viteza și intensitatea. Noroc că erau boxe și în spate. Arhitectura favorizează o muzică intensă, menită să întrețină la foc constant petrecerea și energia celor prezenți. Interiorul este compact și amintește de pivnițele medievale. Petrecerile se țin la -1, iar la parter găsim o sală prietenoasă unde dacă este nevoie vă puteți relaxa simțurile mai departe de boxe. Felul în care lumina străbate ușa la acele ore crepusculare ale dimineții poate genera halucinații.

Triumfători am ieșit pe ușă aproape de ora prânzului. Afară ne întâmpina un soare copleșitor. Toate elementele au condus la o încheiere de poveste.

Weekend-ul viitor în ce poveste intrați?

WE WANT TECHNO 5

Edu Imbernon @ Kristal Glam Club

Half Hawaii

Contra Mundum (Budapesta, Ungaria)

Când v-ați culcat ultima oară la 11 am?

Leave a reply (we review all comments)