Paul Hitter. O atitudine sociala in alb si negru: Desen. [ photo ]

  • by

Pe 16 Decembrie (2015) am fost la vernisajul artistului Paul Hitter, intitulat “O atitudine socială în alb și negru: Desen“. Expoziția a avut loc la Simplu Butic pe strada Popa Nan, nr 82. Am observat de mai multă vreme că Paul Hitter posteaza pe pagina personală de facebook, aproape în fiecare zi, unul sau mai multe comentarii acide la adresa societății în care trăiește.

Momentul în care am descoperit fraza “Desenele sale, generoase ca marime, (70 x 100 cm) sunt, pentru cei care-l urmaresc pe Facebook, la fel de taioase, sincere si pline de umor, ca si postarile sale.” în textul descrierii expoziției am știut că este momentul să-i vedem lucrările IRL. Urmează câteva cadre din seara vernisajului printre care și un portret cu artistul, iar albumul complet se găssește pe flickr-ul feeder.

Paul Hitter. O atitudine sociala in alb si negru: Desen.Paul Hitter. O atitudine sociala in alb si negru: Desen.Paul Hitter. O atitudine sociala in alb si negru: Desen.https://www.flickr.com/photos/feederro/sets/72157661973313089VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)