9 târguri pentru cadouri de nota 10

Cadouri

Cadouri

Odată cu munții de dulciuri, Moș Nicolae ne-a adus o numărătoare inversă: Crăciunul se apropie vertiginos, iar lista celor dragi pe care vrem să îi bucurăm cu un cadou începe să prindă contur. Dacă v-ați săturat de atmosfera haotică și mercantilă a mall-urilor și de cadourile generice care împânzesc magazinele, mai aveți două weekend-uri pline de târguri de Crăciun la care să găsiți surpriza perfectă și atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

1. Cel mai mic târg de Crăciun

Pe 10 și 11 Decembrie avem un motiv nou să ne croim drum până la The Institute: Cup&Candle, Double Bubble și În Fața Blocului sunt doar câțiva dintre cei care luptă pentru un loc sub bradul vostru, joi de la 16.00 și 21.00, și vineri de la 10.00 la 20.00.

2. Dichisar

După Impact Fair, spațiul vesel și colorat de la Impact HUB se umple din nou de priviri curioase și cadouri inedite, de această dată de la Breslo.ro. Ediția specială de sărbători din 12-13 Decembrie aduce decorațiuni handmade de Crăciun, haine cu aer festiv, jucării haioase și accesorii originale. Târgul e deschis de la 9:00 la 20:00.

3. Marché de Noël

 Cu toții avem și genul acela de prieteni – pe care nimic nu pare să-i mulțumească, surprindă sau entuziasmeze. Pentru ei, pe 12-13 Decembrie de la 11:00 la 20:00, AUTOR deschide porțile Casei Universitarilor și vă invită la Târgul cadourilor de designer.

4. Foxy Winter Fair

Fie că alegeți unul (două, trei, patru…) dintre cadourile pregătite de expozanții de La Un Ceai sau vă înarmați cu răbdare și faceți voi înșivă cadoul perfect pentru cei dragi, pe 12 Decembrie merită să vă petreceți după-amiaza (14:00-20:00) în ceainăria de pe Cazzavillan.

5. NOD Christmas Fair

Nici nu v-ați dat seama cum a trecut săptămâna? Nu pierdeți speranța – la NOD Makerspace designeri, creativi și makeri deschid un târg de iarnă cu cadouri colorate ce vă așteaptă de vineri până marți, 18-22 Decembrie. Vizitați-i cu încredere sâmbătă și duminică între 15:00 și 21:00, iar vineri, luni și marți de la 17:00 la 21:00.

6. Moș Dizainăr se întoarce

… and not a moment too soon! De pe 18 pe 23 Decembrie, Dizainăr înfrumusețează sărbătorile cu tentații fine pentru câțiva prieteni foarte norocoși. Poate chiar și pentru tine. 🙂

7. FASHION REVOLUTION Designer Fair

Pe 19 Decembrie între 11:00-19:00, la Maison 13 se desfășoară revoluția vestimentară – sau un răsfăț tactilo-vizual plin de idei bune.

8. Made in RO

Buy local, get magic” e mesajul prietenilor de la Designist, care ne atrag pe 19 și 20 Decembrie la Impact HUB să alegem cadouri de poveste cu ocazia celei de-a 7-a ediții a târgului Made in RO.

9. Târgul Cărtureștilor

La Cărturești, Crăciunul pare că durează tot anul; sute de minunății ne fac să vrem să dăruim neîncetat. De pe 8 pe 31 Decembrie găsim în librărie un aliat de nădejde în goana după cadouri – mai ales că programul extins (10:00-22:00) îi transformă chiar și pe cei mai uituci sau dezorganizați dintre noi în Moși Crăciun adevărați.

 

1 thought on “9 târguri pentru cadouri de nota 10”

  1. Pingback: Lists: Best of 2015 | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)