O atitudine responsabilă

Dan Perjovschi no i

Dan Perjovschi no i

Ca reacție la tragedia de la Colectiv și la neglijența autorităților alcătuim lista cluburilor care au început schimbările:

1. Expirat

Închis definitiv prin demisia patronului.

2. Hangover Club

este dotat cu extinctoare (lemn, metal), hidrant interior, doua iesiri, ventilator de evacuare fum separat de instalatia de ventilatie, a facut astazi o solicitare oficiala catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta cu numarul de inregistrare 5420794 din data de 2.11.2015 in vederea clarificarii informatiilor privind toate dotarile necesare pentru prevenirea situatiilor de urgenta.

Pana la obtinerea raspunsului in scris din partea IGSU si alinierea la normele si standardele prezente si viitoare pentru prevenirea situatiilor de urgenta, Hangover Club isi suspenda activitatea.

Vom reveni cu informatii noi de indata ce le vom avea.

3. Club Midi

În urma verificării clubului, făcută împreună cu experții avizați pentru situații de urgență, avem următorul anunt:
Situația actuală a clubului Midi este conform normelor prevăzute legal, dar conform noilor prevederi de siguranță, necesită mici imbunătățiri. Una dintre aceste măsuri este instalarea unui sistem de avertizare în caz de incendiu, cu senzori de temperatură.
În urma raportului de expertiză se va stabili și o nouă capacitate maximă de persoane admise în club, pe care încercăm să o menținem la nivelul actual, lărgind căile de evacuare existente.
Din păcate, documentația și finalizarea raportului va dura mai mult decât am anticipat, având în vedere cererea mare din această perioadă, astfel că până la finalizarea acestuia, respectiv până la primirea confirmării că totul este în regulă, am decis să mutăm următoarele evenimente la Sala Polivalentă [aripa de est]
Sala Polivalentă Cluj-Napoca este una dintre cele mai bine pregătite locații din Cluj din toate punctele de vedere, astfel vom putea oferi în continuare evenimente sigure și de calitate marca Midi.

4. Acuarela

consideră că nu ne mai putem desfășura activitatea în strada Polonă până nu reconstruim scara de acces și nu construim o ieșire de urgență. Pentru acestea nu avem momentan acordul proprietarilor așa că decidem să închidem temporar spațiul din Polonă sau să îl relocăm într-un imobil adecvat.
Întreaga echipă își va continua activitatea la Acuarela Bufet până la redeschiderea în condiții corespunzătoare în strada Polonă sau în alt spațiu. Mulțumim tuturor care ne-au fost alături. Suntem alături de victimele de la Colectiv conștienți că ce s-a întâmplat acolo se putea întâmpla în aproape orice spațiu public din România, fie el club, cafenea, galerie de artă, sala de curs sau chiar școli și spitale.
Ieșim în stradă în speranța unui cadru legal sănătos pentru antreprenori și pentru responsabilizarea fiecăruia dintre noi: proprietar de business sau de imobil, client sau angajat. Printre victime avem foști colegi și prieteni. Niciun proiect – oricât de frumos – nu merită această jertfă sau acest risc.

5. Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest

Dragi prieteni, vă anunțăm că începând de săptămâna aceasta, în skybar nu este permis fumatul. Vrem să respirăm cu toții un aer curat și să ne bucurăm de priveliște, de prieteni și de aroma cocktailurilor fără ca fumul să ne stea în cale.

6. Gazette

Pentru siguranța tuturor Gazette a primit vizita persoanelor atestate, inspectori PSI (prevenirea si stingera incendiilor) care ne-au oferit consultanță și toate indrumările necesare de care avem nevoie pentru a funcționa în parametri legali.
Masurile au fost luate astfel încat voi, publicul nostru, să aveți toate motivele de a vă simți în siguranță!
Mai mult decât atât anunțăm cu mare entuziasm că începând de săptămâna viitoare în incinta Gazette fumatul va fi interzis!
Vom asigura afară spațiu pentru fumători, spațiu care va fi încălzit și dotat cu scrumiere cu nisip.
Mulțumim pentru ințelegere si suport.

Leave a reply (we review all comments)