BTLD: Lansare Don Catering @ Miele Center

Pe data de 15 Octombrie, a avut loc lansarea Don Catering, eveniment găzduit de Miele Center. Don Catering este un nou serviciu de livrare de bunătăți inspirate din cultura gastronomică a popoarelor care au influenţat meniul tradiţional românesc. Promotorul acestei iniţiative este Asociația pentru Păstrarea Tradițiilor Culinare, care susține dezvoltarea durabilă şi inclusivă a comunităţii locale.  Responsabili de traseul nutrițional prin cele 4 zări sunt bucătarii Johnny Șușală şi Nico Lontras care  ne-au oferit un spectacol de live cooking.

Atmosfera în Miele Center a fost una destinsă și am putut observa pasiunea față de arta culinară a celor doi bucătari. De asemenea am aflat că unele ingredientele provin dintr-o comună giurgiuveană, Valea Dragului.

Meniurile Don Catering vor fi disponibile în trei variante: abonamente de prânz pentru grupuri (Power Lunch), food cart la târguri și festivaluri (Croazieră) sau catering pentru evenimente (Grand Tour).

Din textul de prezentare:

Explorăm rețete de peste mări și țări și împărțim vederi, amintiri dulci și porții sănătoase de relaxare din vacanțele noastre gustative.

Pentru a afla povestea din spatele proiectului navigați pe site-ul Don Catering.

La final vă invităm să vizionați un scurt video care cuprinde părți din show-ul de live cooking și vă așteptăm la viitorul eveniment de prezentare Don Catering care va fi anunțat atât pe site cât și pe pagina de facebook.

1 thought on “BTLD: Lansare Don Catering @ Miele Center”

  1. Pingback: 7 Variante Delicioase Pentru Un Prânz La Birou | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)