Hallobear @ The ARK

Hallobear

Hallobear

“Super sad about the tragedy in Bucharest last night, thoughts are with the victims and their families. Tonight’s show is cancelled out of respect and mourning the loss of party revelers. Be safe, sending hugs and love to my Bucharest people xx” – Scarlett Etienne

Hallobear @ The ARK
31 Octombrie, 22:00

Pe 31 octombrie, ursul de pluş te invita sa-ti pui costumul pe tine pentru al doilea an la rand si sa te alaturi noua la HALLOBEAR.
Reinventam povestea de anul trecut cu o locatie noua pentru gasca Teddy Bear, The ARK.
Iar anul acesta la Hallobear 2, vom avea doua scene aranjate in felul urmator:

Main Stage :
Scarlett Etienne
Golan (djset)
Rosario Internullo
MoonSound

Adult Stage :
The Model
OK Corral
Dobrikan

Scarlett Etienne s-a remarcat ca un jucator important in circuitul international de DJ. Fie ca este DJ underground in cluburi de noapte precum Watergate ( Berlin ) sau The Nest ( Londra ), canta la pian pe aceeasi scena cu Nile Rodgers si Johnny Marr la Montreux Jazz Festival sau compune muzica pentru filme de moda ale couture-ierilor precum Erevos Aether, ea este într-o continua mișcare globală ce furnizează un sunet ametitor, mereu fresh.
Noi venim cu cea mai buna muzica, o atmosfera de neuitat ce da nastere unei distractii de poveste, iar voi va aduceti costumele cele mai infricosatoare pentru ca impreuna sa rescriem povestea Hallobear.

Bilete in avans: 25lei
– Se pot achizitiona online: www.tomtix.ro/6118
La intrare: 30lei pana la 00:00, 40lei dupa.
Informatii: bogdan@teddy-bear.ro / 0733 456 456 Bogdan

fb event

Leave a reply (we review all comments)