Soundsphere Showcase. Input Selector [ALT Festival] @ HOF CAFE, Brașov

Soundsphere Showcase. Input Selector [ALT Festival] @ HOF CAFE, Brașov

Soundsphere Showcase. Input Selector [ALT Festival] @ HOF CAFE, Brașov

Soundsphere Showcase. Input Selector [ALT Festival] @ HOF CAFE, Brașov
24 Octombrie, 20:00

HOF CAFE în parteneriat cu ALT Festival
prezintă
Soundsphere Showcase:

Atouck & Ana Maria Irimia Live (drone, ambient, psychedelic)
soundcloud.com/atouck
feeder insider w/ Atouck

Ziazin Live (acid trip-hop)
soundcloud.com/ziazin

Solomon Aru Live (cross-genre, live guitar)

Guest:
Input Selector Prezintă (live sampling)
soundcloud.com/inputselectorprezinta

Intrare liberă!

Soundsphere Showcase – Propune o călătorie intensă în lumea muzicii electronice. O combinaţie între Live Performance, Dj Set si Live Sampling cu accent pe producţiile proprii. Echipa Soundsphere.ro este formată din Atouck & Ana Maria Irimia, Ziazin și Solomon Aru. Împreună v-au pregătit un carusel sonor în care se pot auzi compoziţii originale și piese ale artiștilor participanţi la proiect.

Input Selector Prezintă – Pentru prima oară, oriunde în lume, se face auzit cu un spectacol original. Un live show compus exclusiv din suprapunere de bucați muzicale, fragmente vocale si înregistrări spontane. Din motive contestabile și cu intenții îndoielnice, puteți asista la acest spectacol echivoc.

Soundsphere.ro este o platformă de muzică electronică și o comunitate internațională de artiști care, până în prezent, se bucură de 7 volume lansate în format digital, disponibile cu download gratuit. Pornind de la ideea de a compune muzică folosind același pachet de sunete, curatorul proiectului – Andrei Barbu (Atouck) a reunit artiști români și străini, fiecare participând cu compoziţii unice, coleţionand astfel piesele a peste 40 de artisti. Stilul și percepția fiecăruia asupra muzicii electronice face ca VA-urile să treacă prin multe genuri muzicale, dar în același timp să aibă un numitor comun, o poveste de spus.

Compilaţiile sunt disponibile ca free download pe site-ul oficial, pe pagina de bandcamp și pe pagina label-ului Dap Station din SUA.

Soundsphere Online:
Website: soundsphere.ro/
Bandcamp: soundsphere.bandcamp.com/
Facebook: facebook.com/Soundsphere.ro
Youtube: youtube.com/c/SoundsphereRo
DaP Station: dapstation.bandcamp.com/

Vă asteptăm la HOF Cafe, după cum v-am obișnuit deja, sa transformăm o veche curte din centrul Brașovului într-un local cu personalitate puternică. urbană. alternativă. Pentru rezervări și completări ne puteți contacta la 0722 655 511. sau pe facebook, desigur 🙂

Leave a reply (we review all comments)