HAOS w/ Baby Ford & Nicolas Lutz @ Colectiv

Haos w/ Baby Ford, Nicolas Lutz

HAOS w/ Baby Ford

HAOS w/ Baby Ford & Nicolas Lutz @ Colectiv
19 Septembrie, 22:00

Indoor & Outdoor

Baby Ford [Perlon]
Nicolas Lutz [My Own Jupiter]
Kozo [a:rpia:r]
Cap
Emi [Contur]

Pe 19 septembrie facem HAOS Colectiv alaturi de legendarul Baby Ford, urmand sa performeze in absoluta premiera in Bucuresti, alaturi de Nicolas Lutz, unul dintre cei mai asteptati artisti in Romania, in materie de muzica underground.

Despre Baby Ford se poate spune ca este unul dintre creatorii genurilor muzicale “Micro House” sau “Acid House”, exploatate continuu de catre acesta de mai bine de 20 de ani, pana in prezent, alaturi de artisti precum: Thomas Melchior impreuna cu care reprezinta proiectul Soul Capsule, ZIP, Ricardo Villalobos, sau multi altii.

La ora actuala britanicul Baby Ford este unul dintre cei mai apreciati artisti din industria muzicala, datorita realizarilor sale din ultimii aproximativ 20 de ani, perioada in care a cucerit publicul la nivel international atat prin productiile sale semnate prin label-uri precum Perlon, Plus 8 Records Ltd, Nervmusic Records, Assemble Music, Lick my Deck sau prin prestatiile sustinute in cadrul unor evenimente greu de realizat, unde amintim deschiderea spectacolelor marca Depeche Mode, ani la rand. Urmeaza sa-l ascultam pentru prima data in Bucuresti, la varsta de aproximativ 60 de ani, printr-o prestatie 100% vinyl exclusive, in cadrul urmatorului eveniment HAOS.

Un alt artist foarte asteptat pe meleaguri Romanesti este uruguayanul Nicolas Lutz, numarandu-se printre cei mai tehnici artisti in pupitru, in realtii foarte bune cu: Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Sammy Dee, Ion Ludwig si multi altii, cu care obisnuieste sa imparta deck-urile destul de des.

Alaturi de Baby Ford si Nicolas Lutz, sunt gata de actiune Kozo [a:rpia:r], Cap si Emi [Contur], care vor anima interiorul clubului Colectiv cat si terasa, incepand cu ora 22:00, pana a doua zi… cand doriti voi…

Muzica va suna special, deoarece setup-ul va fi in totalitate L-Acoustics, iar vizualurile indoor & outdoor cu siguranta va vor introduce in universul nostru plin de HAOS! pe 19 septembrie facem HAOS Colectiv in Club Colectiv.

More info soon.

Leave a reply (we review all comments)