Jazz in the Grass 07: “Interbelic Moods” @ Grădina Floreasca

Jazz in the Grass 07

Jazz in the Grass 07

Jazz in the Grass 07: “Interbelic Moods” @ Grădina Floreasca
16 Septembrie, 19:30

Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), CATALINA OANA BETA este de aproape trei ani o prezenţă cunoscută a scenelor de jazz & blues bucureştene şi din ţară. O voce pură, sensibilă dar şi puternică, plină de subtilităţi şi nuanţe, îşi face tot mai mult simţită prezenţa în peisajul muzicii underground.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

CATALINA OANA BETA feat. CANTALOOP – “Interbelic Moods”

Miercuri, 16 Septembrie, vă propunem o călătorie printre cântecele Bucureştilor de altădată și alte melodii româneşti nemaiauzite demult, canțonete franţuzeşti si capodopere ale song-bookului american din anii ’30, ’40, ’50. Calatoria muzicala va fi mijlocită de interpretarea vocală senzuală, expresivă a vocii Catalinei Oana Beta întâlnindu-se cu viziunea Jazzistica a bandului de acompaniament Cantaloop.

„Vrei sa ne-ntalnim sambata seara?”, “Mana birjar”, “Zaraza”, “La vie en rose”, “Mack the knife” sau “Bye Bye, Blackbird” sunt doar cateva dintre melodiile “la moda” in acea perioada de inflorire culturala, pe care protagonistii serii vor incerca sa le “picteze” muzical împreună, completându-se şi echilibrându-se unul pe celălalt, explorând şi călătorind împreună…

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0740.250.360

Leave a reply (we review all comments)