feeder sound 49 mixed by Charlie Boy The Rabbit King

feeder sound 49 mixed by Charlie Boy The Rabbit King

feeder sound 49 mixed by Charlie Boy The Rabbit King

Pe Charlie Boy sigur l-ați cunoscut ca DJ, printr-un club, prieten, amic sau artist. E din garda veche a Bucureștiului. Știe diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din monitoarele audio. Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă jucăușă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului. Spiritul său flexibil și apropierea pe care o păstrează față de publicul său îl disting dintre DJii entertaineri pentru că nu se pierde în exerciții sau ambiții personale, ci își prezintă mereu temele atent făcute și adaptate dancefloor-ului. Cu Charlie stai lipit de orice frecvență pe care se poate dansa.

”În general încerc să am o relație foarte pasională cu publicul meu, așa că gandesc un podcast sau un set ca pe o noapte de amor. Câteodată începem timid dar terminam intimi tot timpul. Îmi place să pun piese care te ridică în dansul cuceririi, deci muzica trebuie sa fie destul de senzuală. Prefer vechiul îmbinat cu noul intr-o înșiruire cât se poate de eclectică.” – Charlie Boy The Rabbit King

feeder sound 49 mixat de Charlie, are o oră în cap și conține piese cu care pleci ”pe lună și te întorci pe o rază de soare”. Printre preferatele noastre este Bucharest Power House a lui The Model, Jojoman scoasă de Premiesku și Rakuten ca îi aparține lui BOg. Enjoy!

feeder sound 49 mixed by Charlie Boy The Rabbit King
Charlie Boy The Rabbit King: soundcloud // facebook
feeder sound: soundcloud // feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)