Nightclubber Outdoor @ Liceul silvic, Timişoara

Nightclubber Outdoor

Nightclubber Outdoor

Nightclubber Outdoor @ Liceul silvic, Timişoara
8 August

Începând cu [a:rpia:r], Understand şi Amphia sunt primele label-uri care au modelat curentul mişcării electronice, având un predilect spre talentul romanesc.

Şi pentru că vara ne duce cu gandul la o nouă experienţă, într-un cadru muzical înconjurat de natură şi armonie, i-am invitat pe artiştii care se regăsesc cel mai potrivit în conceptul creat de cele două label-uri Understand şi Amphia. În deschidere, rezidenţii noştri dragi.

Cezar
Dubtil
Cristi Cons
Vlad Caia
Crihan
Zefzeed
● Lucas

După ce i-am ascultat pentru prima oara cântand împreuna, pe Cezar şi Dubtil la SNRS48 anul trecut, a urmat after-party-ul de la Sunwaves17, când cei doi tot în formula de duo au împarţit pupitrul. Şi cum una este să vorbim despre muzica lor, şi alta să o ascultăm, i-am invitat pe Cezar şi Dubtil la prima ediţie de Nightclubber OUTDOOR în Timişoara.

Când spui Amphia, te referi la Cristi Cons şi Vlad Caia, la mai mult de zece ani de experienţă petrecută în studioul de înregistrari, la o prietenie strânsă între cei doi, sau un concept de sound design inovativ şi întotdeauna futuristic. Putem să-i vedem mixând sau producând muzică sub pseudonimul SIT, fiind primul proiect romanesc care debutează în 2013 cu Live-act în clubul fabriclondon.

Alin Crihan, un tânăr talentat, care îndrăgeşte tot ce are legătură cu arta sunetelor. Debutează cu release-uri pe vinyl la case de discuri precum Poker Flat sau Mirau, sub pseudonimul Aeromaschine. În 2011 a început să producă muzică sub numele propriu, primele releaseuri avându-le la casele de discuri Naural anul acesta în Ianuarie şi la Ultrastretch, label-ul lui Sammy Dee, săptămâna trecută.

Leave a reply (we review all comments)