White Boyz #06 – Hi-Lite Records

Nu ai nici o scuza sa nu lucrezi zilnic la tacticile tale de research. White Boyz, sonda care te invita la un sound Ménage a Threesome cu exact ce se intampla in muzica azi, nu in 99′..
Daca vrei sa fii popular citește și dă mai departe

Internet-ule ce ai facut serifule? Desi pe alt continent, baietii astia obsedati de cultura americana, au dat-o bine…si au ajuns sa fie recognized. Ca orice pervers ..cred ca si americanii s-au plictisit de ei insisi si cauta chestii exotice. Nu inteleg nimic din limba lor, dar damn au flow-uri nebune, am ascultat cateva albume de la Hi–Lite Records din Seoul, South Korea baby!
Compozitie: picior de broasca raioasa, aripioare picante de liliac, ochi din aia mici de chinez, Paloalto, B-Free, Pinodyne (Huckleberry P & Soul Fish), Okasian, Reddy, Keith Ape, Camo Starr, Soul One, DJ Djanga, bla-bla-bla oare o sa-si aminteasca cineva toate numele astea de producatori si mc?
Mai important e ca Hi-Lite Records tocmai a implinit 5 ani de activitate deci sunt din valul de mc aparuti dupa 2010, un an excelent pt vinuri..
Au un sound fresh: beaturi trappy si liricile fiind in coreana nu le poti intelege, d-asta au clipuri cu subtitrari ca la karaoke ..si un swag misto pe deasupra ..a si mai e un inconvenient nu-i pot distinge intre ei prea bine ..mi-a luat ceva. Dar clash-ul cultural coreano-american e fucking amazing. Ca si Sad Boys sau Awful Records baietii si-au extins tentacolele mult pe net. Balenele ucigase ninja au niste clipuri dinamice. Keith Ape are 21 ani si e membru in The Cohort. El e cel care i-a scos pe toti din anonimat. S-a lasat de scoala la 17 ani si a inceput sa se concentreze pe muzica. Keith Ape zici ca e varianta asiatica a lui Danny Brown ..

Underwater love cu placute bilingve:

Keith Ape & Slug Christ sandale cu ciorap style

Keith & Azizi Gibson

Keith Ape as Kid Ash & Okasian de pe albumul Orca Tape din 2013 care mi-a placut mult:

Stai asa deci baietii au facut remixuri la o gramada de piese celebre cam asa e in hip hop de fapt reinterpretezi ceva deja existent sau?

No flex Zone Remix dupa Rae Sremmurd :

Aici dupa Joey Badass – Big Dusty

Hot Ninja Remix dupa Bobby Shmurda

Asa am dat de ei, in ianuarie, cu piesa It G Ma care e o colaborare coreano-japoneza:

Dupa care am citit despre scandalul cu OG Maco “You Guessed It” de la care ca au facut remixul. OG Maco s-a cam atacat la faza asta… si-a dat-o in avocati.

Wow ce plot twist americanii au sarit ei la randul lor pe piesa si au realizat remixul si clip la It G Ma“… ziceam la inceput ca au fost recunoscuti.. pt ca au sarit pe piesa lor Waka Flocka, Dumbfounded, ASAP Ferg…
Keith Ape s-a mutat in US unde pregateste un album solo produs de Southside unul din producatorii lui Future. Din seria de pe TVR Legendele Palatului: “.. inca un rapper coreean de succes!”

Tags:

Leave a reply (we review all comments)