The Biggest Rooftop Party in Town @ Iulius Mall Timişoara

TBRPIT Timişoara

TBRPIT Timişoara

The Biggest Rooftop Party in Town @ Iulius Mall Timişoara
18 Iulie, 22:00

Sambata, 18 iulie, ne urcam a doua oara pe acoperisul Iulius Mall pentru cea de-a doua editie The Biggest Rooftop Party In Town.
The biggest rooftop party in town prinde amploare de la an la an.
Daca in 2013 am inceput cu un singur rooftop in Bucuresti, in 2014 am ajuns si la Timisoara si Iasi, iar vara aceasta adaugam pe lista noastra si Clujul.
Este singurul concept care se desfasoara an de an in acelasi loc, pe singurul rooftop din oras (atat Bucuresti, Iasi, Timisoara cat si Cluj), cu cele mai mari nume din industria muzicii electronice.

Pentru al doilea an consecutiv ajungem la Timisoara, pe un rooftop de exceptie, cu un line-up de zile mari :

Line up:

NTFO -Diynamic / Objektivity / Jargon!
facebook.com/NTFOmusic
soundcloud.com/ntfo

LOUISAHHH!!! Bromance / Hot Creations,
facebook.com/louisahhhofficial
soundcloud.com/louisahhh

Mahony – FUMAKILLA / Alongside Artists
facebook.com/mahonydj
soundcloud.com/mahonydj

Punu – Sintope Digital / Alongside Artists
facebook.com/Punuofficial
soundcloud.com/punupn

De NTFO a auzit cu siguranta fiecare timisorean, fiind unii din putinii artisti de muzica electronica din zona de vest care au ajuns departe.Si cand spune departe ne referim atat la Dyinamic (agentia din care fac parte) dar si la ei ca evolutie si productie muzicala. Istoria lor o stiu majoritatea dintre noi, asa ca nu vom intra in detalii. Iar pentru cei ce n-au auzit inca de NTFO , putem spune doar atat : TREBUIE ASCULTATI!!!

Louisahhh!!! este singura membra de sex feminin a familiei Bromance. Pentru cei ce stiu de acel techno pe ale carui beat-uri te apuca tremuratul, stiu ca fondatorul label-ului este Brodinski – unul dintre cei mai mari si misto dj parisien.
Louisahhh!!! si-a inceput visul de a devein dj in 2006 cand s-a mutat in LA, insa adevaratul succes l-a avut atunci cand impreuna cu Danny Daze au scos piesa Your Everything , care a stat foarte mult timp pe primele locuri in chart-urile de deep house. In 2013 s-a scos primul EP la Bromance, urmand un turneu de promovare in toata lumea, alatui de colegii sai – Brodinsky si Gessafelstein.

Mahony sau “singurul roman care pune muzica la Sunwaves (in afara de membrii Sunrise) desemnat in 2010 de Nights.ro Awards drept “Rezidentul anului” si DJ-ul cu cea mai mare ascensiune.a trecut de la “un tanar talent descoperit si sustinut de Rosario Internullo”, la DJ-ul rezident la Kudos si Kristal, mixand alaturi de artisti precum Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Dennis Ferrer, James Zabiela, Audiofly, Timo Maas s.a.
Mahony e intr-o ascensiune totala…si vine la Timisoara pentru a scrie istorie la inaltime!

Our fellow Punu și-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie al anului trecut la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO. EP-ul conține trei piese care exprimă sunete profunde și ritmuri minimaliste. Cea mai recentă productie a sa o reprezintă remix-ul lansat la Cimelde “Atapy Feat. Sivesgaard – Beating Strong (Punu Remix)”. Insa ce urmeaza…

Nu uita : sambata, 18 iulie ne vedem pe rooftop-ul Iulius Mall la petrecerea care cu singuranta iti va ramane in minte mult timp. Daca anul trecut am avut alaturi de noi peste 1900 de clubberi, anul acesta ne dorim sa afle toata Timisoara ca NTFO raman in oras.

Artistii duc povestea mai departe si anunta in 18 iulie una din cele mai spectaculoase seri din aceasta vara.

Bilete regular in avans: 20 ron
Bilete la intrare:
25 ron inainte de 12
35 Ron dupa 12
Bilete VIP -50 ron
Biletele VIP presupun accesul la zona de mese si bar special amenajate pentru acest spatiu, precum si la backstage.
Rezervari mese + bilete V.I.P in avans:
Elly:0745.044.515

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

1 thought on “The Biggest Rooftop Party in Town @ Iulius Mall Timişoara”

  1. Pingback: Golden Ticket W59 – Winners! | Feeder

Leave a reply (we review all comments)