Tokyotoys confirmă la 36daysoftype

Tokyotoys confirmă la 36daysoftype

În încercarea (reușită) de a sărbători diversitatea în forma ei cea mai concretă, platforma 36daysoftype.com a încheiat a doua ediție a manifestării ce îi poartă numele, avându-l printre cei menționați în selecțiile finale pe artistul-ilustrator Alexandru Atanasiu a.k.a. TOKYOTOYS.

Pornită ca o expresie estetica cu forme grafice inedite, acest call to duty al organizatorilor spanioli, inițiat pe contul lor Instagram, este în al doilea an de existență. Pe scurt – participanții (designeri, ilustratori, desenatori) au la dispoziție 36 de zile. Un task pe zi, o literă sau o cifră. Mii de artiști din toată lumea transfigurează prin propria viziune  literele latine și cifrele arabe – până la 36 de lucrări pot fi trimise. Dintre ele, cele mai originale și mai bine executate sunt menționate într-un soi de „Hall of Fame”, online. Tipul acesta de provocare stimulează creația liberă, neîngrădită de nici o regulă. Singura limită este deadline-ul și calitatea! Nivelul de creativitate este tulburător!

TOKYOTOYS, a reiterat anul acesta provocatoarea experiență a „36daysoftype.com”, realizând un impresionant număr de 18 lucrări (15 litere și 3 cifre, dintre care două (litera „C” și cifra „3”, atașate) au fost culese de mână și agățate la vedere pe conturile sociale online ale acestui proiect cu lipici la maniacii domeniului – Instagram, Facebook si Twitter. În economia finală a unei inițiative de o astfel de complexitate, prezența în prima linie a type-ului mondial confirmă al doilea an consecutiv nivelul profesional și artistic cu care TOKYOTOYS abordează orice proiect, fie freelance sau engaged.

36daysoftype.com
instagram.com/36daysoftype
facebook.com/36daysoftype

TOKYOTOYS este artist grafician, ilustrator, profet vizual și workoholic cu principii hedoniste. Preocupările lui din sfera profesională au tatonat mereu provocările dificile, pionieratul si parteneriatele inteligente (feeder.rogingergroup.rocititoricelebri.ro), însă adevăratul său pionierat constă în forța de muncă uluitoare și pasiunea pentru detaliu, atât de elementară acestui meșteșug.

tokyotoys.ro
instagram.com/tokyotoys

3 thoughts on “Tokyotoys confirmă la 36daysoftype”

  1. Pingback: feeder insider w/ Tokyotoys [en] | Feeder

  2. Pingback: feeder insider w/ Tokyotoys | Feeder

  3. Pingback: tokyotoys x ubic – ”U” @ 36daysoftype | Feeder

Leave a reply (we review all comments)