Been there liked that : feeder.ro x Misbits vinyl session & live painting

Rearview mirror: feeder x Misbits xoxo painting

Been there liked that : feeder.ro x Misbits vinyl session & live painting

Joia trecută ne-am unit forţele cu Misbits Record Shop la o după-amiază de chill, muzică şi voie bună, ca să inaugurăm noul desen al lui Vadio. Dacă vara trecută a împărţit un perete cu SPSH şi Neon, acum a avut din plin spaţiu de desfăşurare, iar rezultatul nu a dezamăgit.

feeder x Misbits x Vadio in progress

Foto: https://www.facebook.com/Misbits

feeder x Misbits x Vadio

Am început fiesta cu Andrei+ şi o sesiune de lenevit pe terasă – la fel de jucăuşă ca şi intrarea în magazin – unde ne-am pus pe degustat combinaţiile verii. Nu vom uita prea curând aroma de mentă pălmuită zdravăn din paharele colorate şi zumzetul discuţiilor lejere din fundul grădinii.

Terasa Misbits

feeder x Misbits x friends

S-a făcut sampling şi din bunătăţile de pe rafturile magazinului; la Ioana există întotdeauna câte o minunăţie de disc care aşteaptă să fie găsit, indiferent de gusturile muzicale ale celor care îi calcă pragul. Noi ne-am desprins cu greu din cămăruţa veselă pentru câte o vizită la bar (menta aia delicioasă, v-am zis doar).

feeder x Misbits x fun

Foto: https://www.facebook.com/Misbits

Dig dig dig

Degustare de viniluri


uBIc şi, apoi, Ciresharii au făcut timpul să zboare mult prea repede, aşa că în curând a venit momentul să ne luăm la revedere de la Misbits pe ritmurile groovy ale lui Suciu. Nu am plecat însă trişti; aşteptăm cuminţi cu nerăbdare să vedem ce ni se mai pregăteşte.

See you soon

feeder x misbits

1 thought on “Been there liked that : feeder.ro x Misbits vinyl session & live painting”

  1. Pingback: feeder sound LIVE STREAMS with MISS I (dj set) & PASR (live painting)

Leave a reply (we review all comments)