Airfield Festival Pre-party: Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu @ Colectiv

Airfield Festival Pre-party: Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu @ Colectiv

Airfield Festival Pre-party: Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu @ Colectiv

Airfield Festival Pre-party: Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu @ Colectiv
7 Mai, 22:00

Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu te antrenează la București pentru Airfield Festival, Sibiu

Bucureșteni, vi se pregătește un promo party de zile mari, marca Airfield Festival, joi – 7 mai, după ora 22, în Colectiv (strada Tăbăcarilor, nr. 7). Warm-up-ul petrecerii este asigurat de K-LU, Dope D.O.D. încing atmosfera pe beat-uri de hip-hop, iar Vlad Dobrescu (DJ set) îi antreneazăpe insomniacii cu chef de mișcare la cel mai tare afterparty.
După Alba Iulia și Brașov, este rândul bucureștenilor să se pregătească pentru petrecerea cea mare: Airfield Festival va avea loc la Sibiu (aerodromul Măgura) între 30 iulie și 2 august 2015. 70 de proiecte muzicale sunt incluse în cel mai diversificat meniu muzical din România: jazz, funk, ska, techno, hip-hop sau rock alternativ și vor face paradă pe 40 de hectare de iarbă, în mijlocul naturii, la 5 km de orașul Sibiu.
La București, ne facem încălzirea cu:
Dope D.O.D. au cunoscut succesul internațional în 2011, după ce videoclipul melodiei What happened a devenit viral pe youtube, până în prezent adunând 20 de milioane de vizualizări. La scurt timp, au fost invitați să cânte în deschiderea celor de la Limp Bizkit în cadrul turneului lor european. Așa se face că în 24 iunie 2011, Dope D.O.D. au concertat în Olanda în fața a 500 de oameni, iar la numai o zi distanță, au performat în Germania pentru 10.000 de spectatori, în primul show alături de Limp Bizkit.
Vlad Dobrescu (DJ set) este membriu fondator al trupei C.T.C., unul dintre cele mai în vogă proiecte muzicale românești hip-hop din ultimii ani. Numele său a devenit cunoscut pentru că bifează cele mai
tari party-uri din țară unde fie se întrece live în rime cu colegii de breaslă, fie pune muzică pentru a face din fiecare seară una memorabilă.
K-LU este omul care a reușit să aducă zâmbetele și pe ringul de dans. Combină replici celebre din comediile românești cu muzica funk și hip-hop instrumental. Pasiunea pentru mixaj și fascinația pentru cinematografia autohtonă au făcut din K-LU un artist inconfundabil, iar carisma și feedback-ul pozitiv din partea publicului i-au asigurat ascensiunea în cluburile și festivalurile din România.
Accesul la petrecere se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 de lei și se achiziționează la intrare și pe Eventim.ro
Airfield Festival este singurul eveniment muzical care transformă un hangar de aviație în scenă, iar cele 40 de hectare ale aerodromului în cel mai întins teren de joacă al verii din România. La Airfield te bucuri în voie de zboruri de agrement, salturi cu parașuta, dirt-park, skate-park, tur ghidat pe biciclete, zonă de lounge, food court, camping și concerte care îți taie respirația. Totul într-un peisaj idilic, la poalele munților. La sol sau în aer, la Airfield, aerul curat și muzica bună se inspiră în același timp!
Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august 2015, iar până la începutul lunii mai prețul unui abonament este de doar 199 de lei, față de 269 de lei cât va costa în ziua festivalului. Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro,
Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.

Leave a reply (we review all comments)