Lord of the Things @ Palatul Camerei de Comert Bucuresti

Lord of the Things @ Palatul Camerei de Comert Bucuresti

Lord of the Things @ Palatul Camerei de Comert Bucuresti

Lord of the Things @ Palatul Camerei de Comert Bucuresti
18 Aprilie, 12:00

Lifestyle Market, Vinyl&Analog , Retro&Handmade, Talents
Live Music, Street Food & Good Vibes

Date: 18.04.2015
Where: Palatul Camerei de Comert Bucuresti
Special Life acts :
Pianocktail, Aquarelief and many more

Special DJ Performance :
JOHN RILEY & RIGUS
DORU DISCO

450 sqm of entertainment and goodies – Shop till you drop / Dance for Romance
From 12pm – 4am
Entrance 10 Ron – 6.30pm – 15 Ron

Este momentul ca Bucurestiul sa exeprimenteze primul bazar de o zi si o noapte. Echipa BASM te invita la “Lord of the things – The ultimate fair” – o lume mistica de lifestyle, moda, accesorii, vintage, retro, handmade iar in tot acest timp poti sa te bucuri de muzica buna, o bautura si o gustare.

In data de 18 aprilie, in centrul Bucurestiului, la 2 minute de Piata Universitatii, , fosta Camera de Comert devine un bazar animat cu muzica, dans, spectacol, toate impreuna pentru a ne bucura de o sambata zi si noapte intr-unul dintre putinele orase care nu doarme niciodata.
Le spunem bun venit alaturi de noi celor de la DIANEI 4 care va vor rasfata cu mancarea si bauturile lor .

Daca esti colectionar de lucruri frumoase sau negustor de antichitati ,daca handmade-ul este pasiunea ta sau daca pur si simplu ai lucruri deosebite de vanzare te asteptam cu drag sa te inscrii la irina@lott.ro
la care te rugam sa atasezi minim 5 fotografii cu obiectele tale.

Pentru presa si alte intrebari scrie-ne la : office@lott.ro

De unde vine aceasta idee a unui bazar care tine o zi si o noapte? Cultura bazarului de noapte vine din orase ca Taiwan, Hong Kong, Singapore sau Thailanda unde exista sute de astfel de piete care au devenit atat de populare incat alte orase din vest, ca New York, Berlin si Barcelona au preluat conceptul si au organizat evenimente similare.

“Lord of the Things” este primul eveniment din Romania care dureaza o zi si o noapte combinand bazarul cu muzica live si cu petrecere pe parcursul unei zile si a unei nopti.
“Shop till you Drop”, pana in zori ! Vino cu prietenii la cumparaturi si vei petrece o sambata seara cu muzica, dans si spectacol !
Distractiv si experimental, artizani, designeri, muzicieni, artisti, dj vor face spectacol pentru o zi si o noapte.
LOTT 01 este prima intalnire intre bazar si muzica live ce isi are radacinile in conceptul de bazar de noapte foarte popular in Asia – spatii animate de localnici si turisti pentru o bautura si o gustare intre cumparaturi si spectacole, finalizandu-se cu o petrecere tarziu in noapte.
LOTT va invita sa faceti parte dintr-un concept nou si dinamic si sa va bucurati de diversitate si muzica alaturi de prieteni.

Leave a reply (we review all comments)