SOLE & SHAPE #3 Sneaker Event @ Fabrica Pionierul

SOLE & SHAPE #3 Sneaker Event – Spring Edition @ Fabrica Pionierul & Colectiv
4 Aprilie

Hello There Vintage shop presents:

SOLE & SHAPE #3
*SNEAKER EVENT*
Buy. Sell. Exhibit. Meet.

Scopul evenimentului este sa adune la un loc iubitorii de sneakersi si cultura urbana, aducand impreuna cele mai bune branduri, shop-uri, colectionari si (re)sellers – locali si internationali, oferind tuturor posibilitatea de a vinde, cumpara si de a face schimburi de sneakersi, haine si accesorii.

Practic, toata crema producatorilor si shop-urilor de specialitate va fi prezenta la SOLE SHAPE pentru a sarbatori impreuna cu vizitatorii, cultura sneakersilor – asa cum se intampla deja in multe alte tari, de mai multi ani incoace.

Pe parcursul celor 2 zile si 2 nopti, fosta fabrica Pionierul (si implicit Colectiv), va fi locul de intalnire al oamenilor creativi, pasionati de sneakersi, arte vizuale, muzicale si cultura urbana.

Evenimentul se deschide oficial vineri, 3 aprilie cand ViLLAGE vine la Colectiv cu cele mai fresh, dar hot beaturi. Desi pe internet s-a zvonit un timp ca ar fi un producator misterios din Catalunia sau Rusia, Village este de fapt romanul Vali Dragomir din Galati.

Primele lui piese, Takeover si Dive (2012), au explodat peste noapte pe internet, ajungand rapid in atentia celor de la BBC Radio 1 si in planurile labelurilor majore care l-au contractat ca remixer pentru artisti ca Lily Allen, Sia sau Lana del Rey. In aceeasi seara alaturi de ViLLAGE, pe scena de la Colectiv urca Liar, Tomma Alistar (LIVE), Otherside (LIVE) si Yoon.

Dupa un opening party pe cinste, sambata, 4 aprilie, incepand cu ora 12:00, intre peretii industriali ai fostei fabrici Pionierul, incepe aventura pentru cei pasionati de sneakersi si streetwear – urban market-ul. Acesta include branduri, shop-uri, colectionari si (re)selleri – locali si internationali – care vin cu cea mai buna selectie de sneakers, haine si accesorii, noi si vintage, urban si contemporan, oferind tuturor vizitatorilor posibilitatea de a da un re-fresh propriei colectii de haine, odata cu venirea primaverii.

Pe parcursul celor 2 zile de urban market, excursia in istoria pantofilor sport este completata de: o expozitie de sneakersi si rachete de tenis vintage din perioada 1970 – 1995, o instalatie speciala facuta in colaborare cu artistii de la Bucurie, live tattoing & graffiti/paiting, o expozitie sneakers related (cu vanzare) cu lucrari facute de artisti locali si internationali, o zona dedicata cu snacks & drinks, concursuri si multe alte surprize.

In aceeasi zi, începand cu ora 21:00, distractia continua la Colectiv, cu live act-ul celor de la Moonlight Breakfast, o trupa deja consacrata pentru sunetul original si mixul urban de genuri Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz and Swin, intr-un line-up completat perfect de Ufe si Dex.

SOLE & SHAPE se incheie duminica la 20:00, dupa inca o zi de urban market in care vizitatorii au la dispozitie alte 8 ore pentru a gasi si cumpara sneakersii si piesele perfecte pentru primavara.

Opening Party @ Colectiv, 3 April, > 22:00
Party @ Colectiv, 4 April, > 22:00
The Event @ Fabrica Pionierul, 4 & 5 April, 12:00 – 20:00

LOCATIONS: Club Colectiv & Fabrica Pionierul (str. Tăbăcarilor nr. 7)

FREE ENTRY FOR VISITORS – AT THE EVENT

TABLE RESERVATION FOR SELLERS / BRANDS:  http://soleandshape.com/table-reservation/

fb event

Leave a reply (we review all comments)