CROWD CONTROL - lansare de single & clip`Disney Puritains`

CROWD CONTROL – lansare de single & clip`Disney Puritains`
24 Martie, ora 21.00


Marti 24 martie, CROWD CONTROL revin pe scena Salii Berlin cu prilejul lansarii unui nou single – `Disney Puritains`- si a videoclipului realizat pentru aceasta piesa. Picanteria show-ului este colaborarea dintre Crowd Control si membrii trupei Harlequin_Jack, Narcis Axinte si Lazar Enescu.
CROWD CONTROL este un proiect sonic bucureștean via Rm. Vâlcea, de electro-fusion care vă invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, indietronica, 8-bit music și dub.

Membrii trupei sunt: Intimidatah – vocals, spoken-word, Răzvanescu – sintetizatoare, pian și Coshmelin – tobe și percuție. Live li se alatură basistul Narcis Axinte aka Jackie Vegas.

www.youtube.com/watch?v=rrAe8rAMWqI

Trio-ul are la activ 2 EP-uri lansate independent, `GAME OVER` și `SELECT START` și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri din afara DubKraft Rec / FFOFalse Flag Operation. La palmaresul release-urilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live GAME START PLEASE.

Single-urile Crowd Control sunt prezente în playlisturile radio-urilor internaționale Kane FM – Official Fan Page din Londra, Curved Radio din Sydney, Palco Principal din Brazilia și Kölncampus care emite în Germania și Austria. La nivel național îi puteti auzi pe: eclecticfm.roActiv EFEMRADIO GUERRILLA, nicecreamfm, Radio TribRadio Baraka, @Radio COOPerativa Urbană și DelaHaze FM.

Cel mai nou EP Crowd Control, LOADING PLEASE, a fost numărul unu în topul iTunes Alternative Releases, o premieră pentru o trupă românească. În același timp, ultimul single Crowd Control, Brixton Riot a fost pe locul 40 în topul eclecticfm – Piese esențiale 2014, iar EP-ul s-a clasat pe locul 10 Cele mai bune releasuri din 2014, al aceluiași radio.
www.facebook.com/CrowdControlRO
https://crowdcontrolro.bandcamp.com/music
https://soundcloud.com/intimidatah
https://www.youtube.com/user/crowdcontrolro

Ofertă specială la bar: BRUTUS! – 50% discount la orice băutură, după ora 22.00.
Intrarea liberă
fb event

0 Comments

Leave a reply (we review all comments)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2019 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account