CROWD CONTROL – lansare de single & clip`Disney Puritains`

CROWD CONTROL - lansare de single & clip`Disney Puritains`

CROWD CONTROL - lansare de single & clip`Disney Puritains`

CROWD CONTROL – lansare de single & clip`Disney Puritains`
24 Martie, ora 21.00


Marti 24 martie, CROWD CONTROL revin pe scena Salii Berlin cu prilejul lansarii unui nou single – `Disney Puritains`- si a videoclipului realizat pentru aceasta piesa. Picanteria show-ului este colaborarea dintre Crowd Control si membrii trupei Harlequin_Jack, Narcis Axinte si Lazar Enescu.
CROWD CONTROL este un proiect sonic bucureștean via Rm. Vâlcea, de electro-fusion care vă invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, indietronica, 8-bit music și dub.

Membrii trupei sunt: Intimidatah – vocals, spoken-word, Răzvanescu – sintetizatoare, pian și Coshmelin – tobe și percuție. Live li se alatură basistul Narcis Axinte aka Jackie Vegas.

www.youtube.com/watch?v=rrAe8rAMWqI

Trio-ul are la activ 2 EP-uri lansate independent, `GAME OVER` și `SELECT START` și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri din afara DubKraft Rec / FFOFalse Flag Operation. La palmaresul release-urilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live GAME START PLEASE.

Single-urile Crowd Control sunt prezente în playlisturile radio-urilor internaționale Kane FM – Official Fan Page din Londra, Curved Radio din Sydney, Palco Principal din Brazilia și Kölncampus care emite în Germania și Austria. La nivel național îi puteti auzi pe: eclecticfm.roActiv EFEMRADIO GUERRILLA, nicecreamfm, Radio TribRadio Baraka, @Radio COOPerativa Urbană și DelaHaze FM.

Cel mai nou EP Crowd Control, LOADING PLEASE, a fost numărul unu în topul iTunes Alternative Releases, o premieră pentru o trupă românească. În același timp, ultimul single Crowd Control, Brixton Riot a fost pe locul 40 în topul eclecticfm – Piese esențiale 2014, iar EP-ul s-a clasat pe locul 10 Cele mai bune releasuri din 2014, al aceluiași radio.
www.facebook.com/CrowdControlRO
https://crowdcontrolro.bandcamp.com/music
https://soundcloud.com/intimidatah
https://www.youtube.com/user/crowdcontrolro

Ofertă specială la bar: BRUTUS! – 50% discount la orice băutură, după ora 22.00.
Intrarea liberă
fb event

Leave a reply (we review all comments)