Soul Has 21 Grams w. Emi, Charlie, Vess @ Bipolar house (TM)

Soul Has 21 Grams w. Emi, Charlie, Vess @ Bipolar house (TM)
20 Martie, 23:00

Pornim la drum in 2015 cu forte proaspete si plini de entuziasm, de aceea am decis sa sarbatorim un an de cand ne-am lansat pe piata locala cu doi artisti care in ultimii ani au avut o ascensiune fulminanta pe scena undergroundului romanesc.

Emi ∫
https://www.facebook.com/emi0emi

Emanuel Mija, producătorul și DJ’ul român pe care l-ați putut asculta cu aliasurile Emi Nescu sau Visullucid. O prezență stabilă pe scena muzicii electronice underground, el livrează seturi și piese de calitate în mod discret. Nicio clipă prea devreme, producțiile sau edit-urile lui Emi se desfășoară în ascultător ca o reverie personală, continuarea unui vis cu o amintire plăcută. Dens, fără a îngreuna atmosfera și light, fără să-i lipsească substanța, Emi face ca timpul să curgă un pic mai lent iar sunetele ilustrează un peisaj ireal, rupt dintr-o poveste din copilărie când nu mai știi ce ai auzit și ce ți-ai imaginat. – feeder insider w/ Emi ∫ [Contur]

Contur este labelul înființat de el în 2013 iar primele două release-uri îi aparțin, Visullucid – Trezie EP [CNTR001] și Emi Nescu – Simfru EP [CNTR002]. Producțiile pentru misteriosul label german Stablo au făcut foarte mulți oameni să danseze.

https://www.facebook.com/conturrecords

Charlie
https://www.facebook.com/Charlie.nonbeliver

Charlie sau Sava Andrei s-a nascut in Galati si a fost mereu atras de partea electronica a muzicii. A inceput sa mixeze in 2007 pentru prieteni si pe la diverse petrceri private, lucrurile luând amploare din 2009 cand e invitat sa faca warm up pentru diversi artisti. In 2011 incepe rezidenta la LOSE iT si de aici incepe si toata distractia la pupitru. A impartit pupitrul cu Thomas Melchior, Valentino Kanzyani, Raresh, Praslea, Cezar, Dan Andrei, Herodot, Cristi Cons, Alexandra, Kozo, Piticu si multi altii. Debutul international a fost in Paris la Make Sense Records Showcase, dupa care il gasim in Belgia alaturi de familia Kontrast si Elegantly Wasted in Bulgaria. La sfarsit de 2012 tanarul artist se alatura Project London Records unde il putem gasi la sfarsitul lui februarie alaturi de Ion Ludwig.

Vess
https://www.facebook.com/vessdj?fref=ts

Andreea, cunoscuta publicului din Timisoara ca Vess, completeaza line-up-ul pentru ceea ce ne dorim sa fie o seara de neuitat. Viziunea ei muzicala are la baza sunete universale, complexitate si creativitate. Vess este influentata de artisti ca Ricardo Villalobos, Plastikman, Pheek, AKiko Kiyama, Kraftwerk si a mixat
alaturi de Rhadoo, Petre Inspirescu, Hubble, Giovanni Verrina, Nu Zau.
Stilul abordat este unul atent la detaliu, intre dansant si mental si imbina genuri ca minimal, techno, deep, dub, experimental.

Bilete in avans:
Girls & Boys 20 lei

Bilete la intrare:
Girls 20 lei all night long
Boys 25 lei > 00:00 < 30 lei

fb event

Leave a reply (we review all comments)