feeder sound 21 mixed by Sorin Milea [Deep Mix Bucharest] & Radu Mirica [Ensis Black]

feeder sound 21 mixed by Sorin Milea & Radu Mirica

feeder sound 21 mixed by Sorin Milea [Deep Mix Bucharest] & Radu Mirica [Ensis Black]

Sorin Milea [Deep Mix Bucharest] și-a început cariera ca DJ în 2006. După mutarea în București a pus muzică la multe petreceri și cluburi precum Eden, Colors (resident dj), Aloha Lounge, Sensations Club (resident dj), For Friends, Rehab, Ceai Dansant, Awhere, Expirat sau Zebra. În anul 2013 a fondat label-ul Deep Mix Bucharest cu care a organizat petreceri alături de Priku, Sepp, Suciu, Miss I, Pake, Nu Zău, Radu Mirica, Vali Dobrogeanu, JBD, Julian, Stef Decât, Ovidiu Andrei și mulți alții.

Radu Mirica [Ensis Black] este un tânăr producător și DJ din București dar foarte determinat. La vârsta de 15 ani a pus muzică la prima petrecere. De atunci are o activitate intensă la mai multe label-uri (Ensis Black, Minimal Force Records, Conceptual, HDR Limit, Quanticman Records, Coquette Records, Plastiktown Records, CerSenin, Making You Dance, My First Love Limited, Raw Level Rec.) unde se plimbă între minimal și experimental.

Sorin Milea și Radu Mirica au întregistrat mixul feeder sound cu numărul 21. O experiență sonoră deep, care te poartă timp de o oră printre frecvențe electronice și sunete experimentale. Alăturați-vă unei călătorii magice. Enjoy!

”Încercăm să definim propriul sound, electronic/experimental atât pe partea de producție cât și de mixing” – Sorin Milea și Radu Mirica

Sorin Milea [Deep Mix Bucharest]: soundcloud // facebook
Radu Mirica [Ensis Black]: soundcloud // facebook
feeder soundsoundcloud // feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)