GUTI (live), HECTOR, Faster @ Kristal

  • by

GUTI (live), HECTOR, Faster @ Kristal
21 Februarie, 23:00

Sambata 21 Februarie avem parte de doi artisti Desolat – live act-ul lui GUTI, deja celebru si iubit in Romania, dar si HECTOR, cel care ne-a incantat la editia de 1 Mai a Sunwaves-ului. Warm-up-ul lui Faster (Sunrise) ne va pregati pentru o seara muzicala fara egal, in care amprenta invitatilor nostri se va evidentia pe ringul de dans.
“Drawing up his own way” este filosofia dupa care isi bazeaza cariera GUTI, un artist complet ce a studiat intens pianul, castigand discuri de aur in America de Sud ca si artist rock, facand tranzitia catre muzica electronica in 2006. Mereu cu un pas inaintea tuturor si eclectic, GUTI a reusit sa devina unul dintre cei mai buni producatori ai genului, fiind observat si cooptat de catre Desolat. Cu un live act ce ii subliniaza atat istoria muzicala, cat si calitatile creative.
Intotdeauna experimental si dedicat muzicii sale, HECTOR este unul dintre cei mai buni DJ ai noului val. Mixand stilurile, acesta s-a remarcat prin energia transmisa publicului tocmai din Guadalajara, Mexic. Dupa o rezidenta la Bar Americas, unul dintre cluburile de profil de top din Mexic, HECTOR s-a stabilit in UK unde a descoperit scena cu potential si istorie a muzicii electronice. Verile petrecute in Ibiza si stilul sau unic inspirat de noul mediu, l-au propulsat in atentia publicului si a producatorilor in 2009. Cariera sa se desfasoara atat in studio, cat si in pupitru, cu o pasiune condusa de iubirea pentru muzica.
Va invitam sa va bucurati de o petrecere completa, alaturi de artistii Desolat care se completeaza perfect muzical.

LINE-UP

GUTI
https://www.facebook.com/Guti.Desolat

HECTOR
https://www.facebook.com/Hector.Official.Page
https://soundcloud.com/hectordesolat

FASTER
https://www.facebook.com/Fasterofficial

fb event
BILETE: 20 LEI << 00:00 >> 30 LEI

Leave a reply (we review all comments)