Studio Martin x Sweat Lodge: Baikal, Chymera live, Victor Stancov

Studio Martin x Sweat Lodge: Baikal, Chymera live, Victor Stancov
7 Februarie, 23:00

După două petreceri de neuitat în care i-am avut ca invitați pe Mano Le Tough și The Drifter, Sweat Lodge Agency a inclus Studio Martin în lista cluburilor ce găzduiesc turneul Sweat Lodge x. Așadar, pe 7 Februarie, schimbăm puțin pagina, însa rămânem în aceeași poveste, de această dată alături de Baikal si Chymera live.

Numele Baikal provine din cuvintele ‘Bai Kyul’. Folosindu-ne de un joc de cuvinte, putem spune că Baikalul este “oceanul pământului adormit”. Cel mai adânc lac din lume, Baikal, cuprinde în apele sale o cincime din apele dulci neînghețate ale lumii și are o transparență rar întâlnită, încât am putea să vedem la 130 de metri de la suprafață. Ascultând muzica artistului Baikal veți întelege de ce am făcut această mică descriere! 😉 O sintetizăm și mai mult și ajungem la concluzia: “Baikal makes multi layered electronic music for the heart, mind and feet. Preferably all at the same time.”

Irlandezul Chymera provine din Cork și după o perioadă a vieții sale petrecută in Costa Rica, acum locuiește în Berlin.
Copilăria sa a fost puternic cufundată în diferite stiluri muzicale bazate pe acorduri de chitară. Cu timpul, urechea sa a fost atrasă de sunete din sfera muzicii electronice, a început să adune plăci și a învățat să pună muzică.
Producțiile sale se încadrează perfect între house și techno și variază de la “deeper cuts” până la “dancefloor focussed tracks”, însă toate au un acut simț melodic care a și devenit o “etichetă” a producțiilor sale.

A lansat la label-uri precum Delsin, Ovum, NRK, Cocoon, Figure, Komplex De Deep și Connaisseur, aceasta din urmă fiind cea la care a apărut albumul său “Death By Misadventure”, care i-a pus în lumină latura introspectivă.

Baikal
https://soundcloud.com/baikal-bai-kyul

Chymera (live)
https://soundcloud.com/chymera

Victor Stancov
https://soundcloud.com/victorstancov

Sweat Lodge Agency
https://soundcloud.com/sweatlodgeagency

Intrare: 20 RON înainte de 01:00 / 30 RON după 01:00

fb event

1 thought on “Studio Martin x Sweat Lodge: Baikal, Chymera live, Victor Stancov”

  1. Pingback: Golden Ticket W43 - câștigători! • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)