Crowd Control – GAME START PLEASE

Albumul GAME START PLEASE, inregistrat in urma unui concert live al trupei Crowd Control, acum si
online, de unde poate fi descarcat gratuit.

Albumul trupei Crowd Control – GAME START PLEASE – Live in Question Mark – poate fi ascultat acum si online, pe Soundcloud si Bandcamp, de pe ultima platforma putand fi descarcat gratuit.

Concertul a fost inregistrat live in clubul in Question Mark, apoi mixat si masterizat de Andrei “Oase” Spataru. Il lansam acum si online, o data, pentru a marca aniversarea a 2 ani de cand trupa s-a urcat prima data pe scena si apoi pentru a incheia un capitol din existenta Crowd Control: finalizarea unei trilogii de EP-uri care juxtapun activismul social cu o estetica vizuala inspirata de jocurile video 8-Bit.

Mai intai au fost lansate, independent, piesele GAME OVER si SELECT START. A urmat LOADING PLEASE, lansat la casa de discuri din afara Dubkraft/ False Flag Operation. Astfel, trio-ul bucurestean lasa in urma soundul de live analog electronic si deschid drumul catre un proiect mai ambitios si inovator: mixtape-ul LOUD BLOOD YOUTH.

“Sincer nu imi e rusine ca in seara aia a venit putina lume, gen 30-35 de oameni, dar a fost genial si ca vibe si ca performance! Am avut pentru prima data Live Gaming de Silviu Danaila, care isi zice Philosopheon si in public erau numai unu si unu: Archie Kent de la Brigde Committee, Octav Ontila, Sabridoz, care face un electro experimental si Viku Zen un artist spoken word si poet publicat”, declara Intimidatah, solistul trupei.

Crowd Control este un proiect bucureştean via Rm. Vâlcea care oferă alternative noi şi eclectice în peisajul muzical local. Trupa electro-fusion creează în performance-urile ei adevărate călătorii aflate la limita dintre manifest social, indie, post-punk şi dub.

Albumul poate fi ascultat aici:

si aici (de unde poate fi si descarcat gratuit):
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/album/game-start-please-live-in-question-mark

01 RockNRolla Intro
02 I N I
03 Crowd Control
04 Police Special Patrol Group
05 THEY LIVE
06 Heavy Bass
07 Airbow
08 Demons (The Rise & Fall of Facebook)
09 Human Error
10 Disney Puritains
11 FAILURE
12 Mekin Histri

www.facebook.com/CrowdControlRO
www.facebook.com/osimetric

1 thought on “Crowd Control – GAME START PLEASE”

Leave a reply (we review all comments)