Danny Daze, Lea Dobricic, Atapy @ Bd. Vasile Parvan

Danny Daze, Lea Dobricic, Atapy @ Bd. Vasile Parvan nr 5 (Timișoara)
31 Ianuarie, 22:00

Dupa un revelion cum multe n-au mai fost, BlackOut – cel mai cunoscut brand de muzica electronica din zona de vest isi incepe anul in forta. Astfel ca pe 31 ianuarie, pe Bd. Vasile Parvan nr 5, va avea loc un nou eveniment ce nu trebuie ratat. BlackOut aduce in premiera la Timisoara 2 artisti de talie mondiala : americanul Danny Daze sau “house music’s man of the moment”, si dj-ita care a “ rupt festivalul Exit in doua” – Lea Dobricic. Alaturi de ei la pupitru vor urca Atapy si Eduardo.

fb event

Danny Daze, sub numele sau real Daniel Gomez, s-a nascut si a crescut in Miami. De la varsta de 13 ani a inceput sa aiba de-a face cu muzica electronica, participand la diverse petreceri rave.  A prins gustul techno-ului de mic, iar stilul sau inconfundabil ce combina Detroit Techno cu Italo Disco si Miami Bass l-au ajutat sa ajunga sub aripa protectoare a lui Maceo Plex.
Invatand de la cei mai buni Danny , isi merita locul de cinste alaturi de cei mai importanti artisti din domeniu, iar show-urile lui nu ar trebui ratate daca apreciezi cu adevarat muzica electronica de calitate, ce debordează de maturitate şi bun gust. La inceputul anului 2014, a scos la label-ul super cunoscutului Dj – Jimmy Edgar, EP-ul numit Silicon.
Anul acesta va scoate un EP nou, el fiind in turneul de iarna pentru promovarea acestuia, iar de la festivalul BPM – Playa del Carmen, pe 31 ianuarie v-a ajunge in sfarsit pe meleaguri romanesti.
https://www.facebook.com/DannyDaze

http://www.residentadvisor.net/dj/dannydaze

Lea Dobricic, s-a nascut in Serbia iar de acolo a devenit cunoscuta in toata lumea. In 2005 a descoperit muzica electronica devenind pasiune. A pus suflet iar in anul 2013 a castigat concursul “Burn Residency” ce are loc in fiecare an la Ibiza. Astfel multe porti i s-au deschis si a devenit rezidenta clubului Privilege Ibiza. Insa boom-ul produs de Lea a avut loc tot in anul 2014 o data cu set-ul sau de la Exit festival. Techno-ul sau, la 135+ BPM, pur si simplu a adus lumea in extax.Asteptam cu nerabdare ca Lea sa ne urce pe pereti!
https://www.facebook.com/leadobricicofficial

http://www.residentadvisor.net/dj/djleadobricic

Atapy este unul dintre cei mai placuti si apreciati artisti romani la Timisoara. Nu are nevoie de foarte multe cuvinte, pentru ca toata lumea il cunoaste. Single-urile sale au atras atentia si contributia unor artisti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/Someone Else/Jacuzzi Boys/Brothers Vibe. In prezent, Atapy are colaborari cu artisti renumiti din LA precum Louisahhh!!! si Cari Golden, vocalisti care lucreaza cu nume mari ale muzicii electronice underground.
https://www.facebook.com/atapy

http://www.residentadvisor.net/dj/atapy

Last but not least, Eduardo cocheteaza de prin anul 2010 cu muzica electronica, ajungand intr-un timp destul de scurt sa puna pe aceeasi scena cu nume mari precum : NTFO , Karmon, Andre Hommen, Wankelmut, etc.
https://www.facebook.com/eduardoishere

Pentru a vedea ce o sa inseamne cu adevarat acest eveniment, mai jos gasiti 2 link-uri reprezentative celor 2 artisti main :
http://on.fb.me/1tZDDNs

2 thoughts on “Danny Daze, Lea Dobricic, Atapy @ Bd. Vasile Parvan”

  1. Pingback: Golden Ticket W42 • feeder.ro

  2. Pingback: Golden Ticket W42 - câștigători! • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)