Hangout Music x Open Minds

Hangout Music x Open Minds

Hangout Music x Open Minds

Hangout Music x Open Minds
30 Ianuarie, 19:00

Cea de-a doua ediție a emisiunii Hangout Music x Open Minds ne aduce în premieră un artist local, pe Intriga, ce va mixa pentru prima dată sub ochii publicului, oferind și un sneak-peak din EP-ul ce va fi lansat în cadrul evenimentului Hangout Music presents: Emperor & Transparent din 20 februarie 2015. Alături de el îi vom asculta pe Sour și gazda emisiunii, Slimy.

INTRIGA
https://soundcloud.com/intrigaa
https://www.facebook.com/intrigaaa

Intriga din București este un autodidact în producția drum and bass, iar ceea ce părea a fi doar un hobby deprins acum 6 ani, prinde contur sub forma unor piese cu influențe dark/minimal, atmospheric.
În 2013 a ieșit pe locul 2 la un concurs organizat de Arena Drum&Bass, a scos o piesă pe volumul II al compilației ”Nu Doar Bas”, iar în 2014, una pe canalul Deep Heads.
Spirit individual și liber, își construiește producțiile pe fundamentul convingerilor afective: “creez ce simt, ce-mi place”. EP-ul său de debut ce va fi lansat în cadrul evenimentului Hangout Music presents: Emperor & Transparent, reflectă întocmai personalitatea artistului.

SOUR

Interesat de muzica DNB încă din 2008 și susținând mișcarea prin prezența la numeroase evenimente de acest gen, Sour își începe activitatea de DJ în 2012 aducându-și contribuția la petreceri cu nume din ce în ce mai mari, pe parcursul anilor. Astfel, în 2014 a avut prilejul să mixeze la Arena DNB cu ocazia împlinirii a 10 ani de Dub Police, alături de artiști precum Caspa, Brookes Brothers și Ethic și revelionul 2015 l-a prins pe scenă la UKF x Arena DNB Ravelion împreună cu Koven live, Roksonix, Gojira&Planet H și Inflex cu IVN.
Susținut de colegii din breaslă și învățând de la maeștrii, Sour urmărește perfecționarea propriei tehnici pentru a-și contura un stil personal în producțiile ce vor urma să apară.

SLIMY

https://www.facebook.com/slimyofficial

De la rezidența la Coolcat din București, petreceri la Elektric Knights și Street Delivery, radio show-uri la Groove On și Radio3net, gazda la REC24 DJ Challenge, până la a pune bazele Hangout Music și Bedroom Sessions, Slimy are o viziune bine închegată asupra culturii drum&bass, pasiunea și aportul propriu luând forma primului release în colaborare cu Brusten, la label-ul Clear Conceptions.
Preferă sound-ul dark, tehnic, rolling din techstep/halfstep, cu influențe neurofunk, dar în funcție de energie și filmul creat, livrează pertinent și muzica atmosferică, deep și deschisă precum autonomic, atmospheric bass, future bass music. Vizionar deci, și cu un potențial remarcabil, Slimy reprezintă cu certitudine o gură de aer proaspăt în scena drum and bass-ului românesc.

Hangout Music este primul label independent de muzica drum and bass din Romania si are ca scop sustinerea scenei locale. Infiintat in 2013 , labelul isi propune sa fie un stalp si filtru calitativ si sa creeze un nou cadru pentru artisti si public, aducand scena la nivelul celei din afara. Principiile fondatoare ale conceptului se bazeaza pe motto-ul “Inspire.Educate.Entertain”, cladind valori prin calitate, ospitalitate, familiar pentru ca intreaga cultura drum and bass are in esenta familia.

live stream on www.hangoutmusic.ro

fb event

Leave a reply (we review all comments)