Timpuri Noi + Partizan @ Hard Rock Café

Timpuri Noi + Partizan – dupa 20 de ani impreuna @ Hard Rock Café
29 Ianuarie, 21:30

Joi, pe 29 ianuarie de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe, BestMusic Live Concerts te invita la showul Timpuri Noi + Partizan unde ii veti putea vedea pe aceeasi scena, dupa 20 de ani, pe Artan, Iliescu si cu Suedezu in cadrul unui show PERFECT!
TIMPURI NOI si PARTIZAN vor face impreuna un spectacol retrospectiv de la infiintarea TIMPURI NOI si pana in prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor ’80, ’90 si 2000. Cele doua trupe vor performa impreuna in cazul calupurilor comune din anii ’80 si ’90, dar vor exista si momente individuale din repertoriul actual. Celor trei le se alatura Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Barbulescu si Alex Vascan.

Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!
Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.
Acestea costa 45 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– agazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 11

Extra:
– Aplicatia de IOS sau Android iaBilet
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro, powered by ROCK FM si METALHEAD

Leave a reply (we review all comments)